Hirdetmények

Dr. Farmasi Róbert - 2020-10-16

INFLUENZA 2020/2021 2020.10.18.

TISZTELT BETEGEINK!

A 2020/2021-ES INFLUENZA SZEZONRA A VÉDŐOLTÁS ELÉRHETÖ.

A védőoltás az ASSZISZTENSI IRODÁBAN vehető fel KIZÁRÓLAG ELŐZETES IDŐPONT FOGLALÁST KÖVETŐEN, PANASZ ÉS TÜNETMENTES ÁLLAPOTBAN!

Akiknek van Erodium-kártyájuk, azok az internetes felületen is foglalhatnak maguknak időpontot "ASSZISZTENSI ELLÁTÁSRA" a védőoltás felvételére ( MIUTÁN VÁLASZOLTAK EGY RÖVID KÉRDÉSSORRA AZ ERODIUMBAN) MINDEN ESETBEN BEÍRVA A MEGJEGYZÉSHEZ,HOGY INFLUENZA VÉDŐOLTÁSRA JÖNNEK!
MÁS ELLÁTÁS ILYENKOR NEM TÖRTÉNIK: NINCS RECEPTÍRATÁS,IGAZOLÁS-KÉRÉS,LELET LEADÁS STB.,CSAK OLTÁS!

AKI NEM ÍRJA BE JÖVETELE CÉLJÁT, ANNAK IDŐPONTJA AUTOMATIKUSAN TÖRLŐDIK!

FONTOS: A KAPOTT IDŐPONTJUK ELŐTT 1-2 PERCCEL ÉRKEZZENEK CSAK, KÉZFERTŐTLENÍTÉS,ORROT-SZÁJAT ELTAKARÓ MASZK VISELÉSE,TÁVOLSÁGTARTÁS KÖTELEZŐ!

A TERMINÁLON AZ ASSZISZTENSI ELLÁTÁSRA(!) KELL BEJELENTKEZNI INFLUENZA VÉDŐOLTÁS CÉLJÁBÓL.

OLTÁSI KÖNYVEIKET HOZZÁK MAGUKKAL!


Dr. Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2020-06-12

DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE 2020.10.18.

IDŐPONT FOGLALÁS- ISMÉT ÖNÁLLÓAN INTERNETEN AZ ERODIUMBAN
PRÓBAKÉPPEN VISSZAÁLLÍTJUK AZ ÖNÁLLÓ INTERNETES IDŐPONTFOGLALÁS LEHETŐSÉGÉT.

Tisztelt Betegeink!

RENDELÉSEINKRE ( orvosi vizsgálatra, asszisztenshez és vérvételre ) MINDIG IDŐPONTOT KELL FOGLALNI.
A RENDELÉSI IDŐ VÁLTOZATLAN.
IDŐPONT NÉLKÜL NEM JÖHETNEK FEL A RENDELŐBE.Akinek van Erodium-kártyája, AZ EGY RÖVID, ERODIUM-RENDSZERBELI KÉRDÉSSOR FELELŐS MEGVÁLASZOLÁSA UTÁN foglalhat magának időpontot.( LÁZAS ÉS/VAGY LÉGÚTI BETEG ( az érthetőség kedvéért(!!!): aki köhög, torka fáj, orra folyik stb.) A RENDELŐBE ÍGY SEM JÖHET,NEM IS FOGLALHAT)

INFLUENZA oltás felvétele céljából AZ ASSZISZTENSI IRODÁBA KELL FOGLALNI és NEM A HÁZIORVOSI RENDELÉSRE!
A foglaláskor a MEGJEGYZÉS rovatba MINDEN ESETBEN BE KELL ÍRNIUK JÖVETELÜK CÉLJÁT. HA NEM ÍRJÁK BE, AZ IDŐPONT AUTOMATIKUSAN TÖRLŐDIK.Ha azt érzékeljük, hogy ezzel a felajánlott, kényelmüket fokozó intézkedéssel visszaélnek, és a betegbiztonságot vagy a mi biztonságunkat veszélyeztetik,akkor visszavonásra kerül.

Kérjük olvassák el többi hirdetményünket is honlapunkon:
WWW.DRFARMASIROBERT.HU

Kérjük és köszönjük megértő együttműködésüket mindannyiunk biztonsága érdekében:

Dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2020-06-12

A RENDELÉS RENDJE / DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

Tisztelt Betegeink!

--a vírus helyzetre tekintettel LÁZAS vagy LÉGÚTI beteg ( aki köhög, torka fáj, orra folyik stb.) a RENDELŐBE NEM JÖHET,IDŐPONTOT ÖNÁLLÓAN NEM FOGLALHAT, őket TELEFONON KÉRDEZZÜK KI és döntünk a további szükséges teendőkről.

--A RENDELÉSI IDŐ VÁLTOZATLAN

--MINDIG IDŐPONTOT KELL KÉRNI A RENDELÉSRE, - ( lsd.még Időpontfoglalás c.hirdetményt is) IDŐPONT NÉLKÜL NEM JÖHETNEK FEL A RENDELŐBE.

--AKI ELŐZETES IDŐPONT FOGLALÁS NÉLKÜL ÉRKEZNE A RENDELÉSRE, ÉS ÁLLAPOTA NEM IGÉNYEL HALASZTHATATLAN ELLÁTÁST,annak időpontot adunk, elküldjük. HALASZTHATATLAN ESETBEN AZ ELLÁTÁS MEGTÖRTÉNIK .( ORVOSI SZEMPONTÚ HALASZTHATATLANSÁGról, van szó,és NEM "KÉNYELMIRŐL"!) Kérjük ezzel ne éljenek vissza!

--a VELÜNK VALÓ EGYEZTETÉS,KAPCSOLAT FELVÉTEL MÓDJAI :

ERODIUM-rendszer E-RENDELÉS ( EZ A LEGKÉNYELMESEBB, még telefonálni sem kell, ha nem feltétlen szükséges a szóbeli egyeztetés: Erodium-kártyával (a rendelőben igényelhető), " az internet éjjel-nappal nyitva ")), a zajló vastagbélszűrés mellett,a tömeges influenza oltási igény beindulásával a telefonon való elérés még nehezebb lesz: nincs telefon központosunk, nincs több szobánk, nincs több kezünk, de igyekszünk!

TELEFON (sajnos ez a legnehézkesebb mostanában, sokszor foglalt, mert Önökkel beszélünk, próbálják később a hívást, illetve rövid, célirányos legyen a beszélgetés. Ajánljuk,hogy a telefon helyett TÉRJENEK ÁT az internet-alapú ERODIUM rendszer használatára. Aki a Facebook-ot tudja használni, az Erodiumot is tudja),

E-MAIL ( rfarmasi@t-online.hu, rendelési időben olvassuk,nem az üzenetük elküldése után azonnal).

--az IDŐPONTRA PONTOSAN KELL ÉRKEZNI ,de ELEGENDŐ EGY-KÉT(!) PERCCEL HAMARABB ( és nem fél órával, a várótermi csoportosulás megelőzése miatt). Késés esetén az időpont törlődik, újat kell kérniük,

--RENDSZERESEN SZEDETT vényköteles gyógyszereik felíratása az ERODIUM-ban E-RENDELÉS keretében a legkényelmesebb( Erodium-kártyával:még telefonálni sem kell ),vagy TELEFONon (Az influenza oltás tömeges beindulásával telefonon elérni minket átmenetileg még nehezebb lesz, bármennyire igyekszünk.) vagy E-MAIL-ben lehetséges AKKOR, HA ÁLLAPOTUK VÁLTOZATLAN és NINCS ORVOSI VIZSGÁLATOT IGÉNYLŐ PANASZUK (lsd.még Gyógyszer íratás c.hirdetményt is)

--táppénzes papírok kiadása,szociális ügyek intézéséhez szükséges dokumentumok, egyéb igazolások kiadása NEM AZONNAL történik: 5 munkanapon belül. Asszisztenshez foglalt időponttal személyesen felvehetőek (a portára nem adjuk le ) ,

--a Rendelőintézet épületében MÁR BELÉPÉSKOR KÖTELEZŐ A MASZK VISELÉS (SZÁJAT ÉS ORROT eltakaróan!), egymástól tartsanak legalább
2 méter távolságot, a váróban HASZNÁLJÁK A KIHELYEZETT KÉZFERTŐTLENÍTŐT!

(Ezt a szabályozást a fenntartható,minőségi és biztonságos ellátásért vezetjük be, mert már tarthatatlanná vált az, hogy egy rendelésen a személyesen megjelent betegek száma elérte a 70-90 főt, főként, hogy ezen megjelenések jelentős része teljesen felesleges okból történik. Ekkora betegforgalom mellett az igényes munkavégzés nem fenntartható, ezt szeretnénk praxisunkban az Önök együttműködésével elkerülni.)

MINDANNYIUNK ÉRDEKÉBEN KÖSZÖNJÜK FENTIEK MEGÉRTÉSÉT,TUDOMÁSUL VÉTELÉT, FEGYELMEZETT BETARTÁSÁT!

DR.FARMASI RÓBERT
KALMÁR-NAGY BRIGITTA
FODOR ÁKOSNÉ ROZIKA

Dr. Farmasi Róbert - 2019-12-13

GYÓGYSZER ÍRATÁS

Tisztelt Betegeink!

Vényköteles gyógyszer felírásakor a vényeket az EESZT-be ("FELHŐBE") továbbítjuk elektronikusan( a RENDELÉS VÉGÉIG,NEM pedig AZONNAL), AHONNAN A GYÓGYSZERTÁRBAN( bármelyikben) TUDJÁK KIVÁLTANI TAJ-KÁRTYÁJUK ÉS SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYUK BEMUTATÁSÁVAL.

A személyre szóló, rendelői számítógépes nyilvántartásunkban nem szereplő ("új", a Rendelőben még nem írtuk fel korábban) vényköteles gyógyszert személyes megbeszélés nélkül nem írjuk fel.

AKKOR, HA ÁLLAPOTUK VÁLTOZATLAN és NINCS ORVOSI VIZSGÁLATOT IGÉNYLŐ PANASZUK, a következő lehetőségek állnak rendelkezésükre szokásosan szedett gyógyszereik felíratására:

--HASZNÁLHATJÁK az ERODIUM rendszer E-RENDELÉS funkcióját ERODIUM KÁRTYÁVAL A WWW.ERODIUM.HU honlapon ( ez a mód a legkényelmesebb, az internet "éjjel-nappal nyitva tart",s telefonálni sem kell, figyelembe véve,hogy a tömegesen beinduló influenza oltások kapcsán a telefonos elérés nehezebb lesz, akármennyire is igyekszünk ) vagy

--TELEFONÁLHATNAK a RENDELÉSEK ELSŐ 2 ÓRÁJÁBAN :8.00-10.00, ill. 13.00-15.00 között.( de ez a legnehézkesebb módja a gyógyszerrendelésnek)
MÁS IDŐSZAKBAN GYÓGYSZERRENDELÉS CÉLJÁBÓL NE TELEFONÁLJANAK a rendelőbe, mert az állandó telefonálás ellehetetleníti a rendelést. Kérjük önöket,hogy mondandójukat fogják rövidre,a beszélgetés legyen célirányos, illetve javasoljuk,hogy TÉRJENEK ÁT az Erodium-rendszeren keresztüli internetes gyógyszer felíratásra,ez a modern mód a legkényelmesebb annak,aki használ internetet. "aki facebook-ozni tud, az az Erodiumot is tudja kezelni")

(A telefonon megrendelt gyógyszereket nem abban a pillanatban írjuk fel, ahogy letettük a telefont, úgyhogy ne a patikából telefonáljanak.)

NE HAGYJÁK AZ UTOLSÓ PILLANATRA GYÓGYSZEREIK FELÍRATÁSÁT!

Tehát: önök jelzik nekünk, mi kell (legkényelmesebben az ERODIUM-BAN), mi felírjuk a "Felhőbe", önök kiváltják a gyógyszertárban TAJ-kártyával és személyi igazolvánnyal)

Dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2018-02-12

VÁLTOZÁS!!!-IDŐPONT FOGLALÁS 2020.10.18.

AZ ERODIUMON KERESZTÜLI ÖNÁLLÓ INTERNETES IDŐPONT FOGLALÁST BIZONYOS FELTÉTELEKKEL, PRÓBAKÉPPEN VISSZAÁLLÍTJUK 2020.10.19-TŐL!

Tisztelt Betegeink!

A RENDELÉSEINKRE (orvoshoz, asszisztenshez,vérvételre ) IDŐPONTOT KELL FOGLALNI.

Időpontot többféleképpen foglalhatnak:

-- az ERODIUM-ban, meglévő Erodium kártyájukkal az INTERNETEN EGY RÖVID KÉRDÉSSOR MEGVÁLASZOLÁSÁT KÖVETŐEN (www.erodium.hu).
FONTOS: BE KELL ÍRNI A MEGJEGYZÉS ROVATBA,HOGY MILYEN CÉLBÓL JÖNNEK. AKI NEM ÍRJA BE JÖVETELE CÉLJÁT, ANNAK IDŐPONTJA AUTOMATIKUSAN TÖRLŐDIK!!!

--A VÁRÓTERMI BEJELENTKEZŐ TERMINÁLON( Erodium kártyájukkal azon is tudnak időpontot foglalni), vagy

--TELEFONÁLHATNAK nekünk időpontért a KIJELÖLT FOGLALÁSI IDŐBEN :rendelések első 2 órája ( Ez a legkevésbé ajánlott,a telefon leterheltsége miatt). MÁS IDŐSZAKBAN ILYEN CÉLBÓL NE TELEFONÁLJANAK A RENDELŐBE, mert az állandó telefonálás ellehetetleníti a rendelést.

Kontroll vizsgálatokra beutalók íratása céljából ASSZISZTENSHEZ IS KELL FOGLALNI ( A FOGLALÁSKOR UGYANÍGY BEÍRVA JÖVETELÜK CÉLJÁT.HA NEM ÍRJÁK BE , AZ IDŐPONT AUTOMATIKUSAN TÖRLŐDIK),így minimalizálható a váróban lévők száma , a fertőzés veszélye!

AKI az új szabályozás ellenére ELŐZETES IDŐPONT FOGLALÁS NÉLKÜL ÉRKEZIK A RENDELÉSRE, ÉS ÁLLAPOTA NEM IGÉNYEL HALASZTHATATLAN ELLÁTÁST,az időpontot kap tőlünk és akkor fogadjuk. HALASZTHATATLAN ESETBEN ( ORVOSI sürgősségről van szó,és NEM "kényelmiről"!) az ellátás természetesen megtörténik. Kérjük ezzel ne éljenek vissza!


Együttműködésüket köszöni:

Dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2020-10-18

KORONA VÍRUS TANÁCSOK/ DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

A megbetegedés kockázatának csökkentése érdekében amit Ön tehet és tegyen:


--NE MENJEN SEHOVA, ahova nem muszáj,
--HASZNÁLJON MASZKOT zárt térben és/vagy más emberekkel való találkozáskor!
--TARTSON TÁVOLSÁGOT más emberektől ( 1.5-2m)
--KERÜLJE A TÖMEGET,zárt tereket,ÉRINTKEZÉST MÁS EMBEREKKEL
--NE FOGDOSSA a mások által is megérintett felületeket
--KERÜLJE A KÉZFOGÁST,PUSZIT,ÖLELÉST mint üdvözlést
--NE NYÚLKÁLJON az arcához,szájához,orrához,szeméhez
--NAGYON GYAKRAN és ALAPOSAN MOSSON KEZET SZAPPANNAL, használjon alkoholos kézfertőtlenítőt
--SZELLŐZTESSEN rendszeresen otthonában
--KÖHÖGÉSKOR,TÜSSZENTÉSKOR HASZNÁLJON PAPÍRZSEBKENDŐT( ha nincs papírzsebkendője,akkor a KÖNYÖKHAJLATÁBA köhögjön, tüsszentsen!)


A SAJÁT EGÉSZSÉGÉÉRT MINDENKI FELELŐS, MOST AZONBAN FOKOZOTTAN MÁSOKÉÉRT IS!

Dr. Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2019-06-28

ORVOSI ÜGYELET Kiskunfélegyháza
DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

Tisztelt Betegeink!

A Központi Háziorvosi Ügyelet CÍME: 6100 Kiskunfélegyháza, Korond u.5. ( bejárat a Korond u. felől az udvari parkoló felé, csengő az utcán,a, kapu mellett a falon,itt kell bejelentkezni)
Az Ügyelet TELEFONSZÁMA: 06 76 403 104.
Az ügyeleti ellátás NEM MEGHOSSZABBÍTOTT HÁZIORVOSI RENDELÉS, CSAK FELTÉTLENÜL INDOKOLT esetben vegyék igénybe(AMENNYIBEN ÁLLAPOTUK NEM TESZI LEHETŐVÉ, HOGY MEGVÁRJÁK A KÖVETKEZŐ HÁZIORVOSI RENDELÉST), például NEM OK AZ ÜGYELET IGÉNYBEVÉTELÉRE: a "megfázás","fáj a torkom",hasmenés,hőemelkedés,nem magas láz,ezek patikai szerekkel kezelhetők a következő háziorvosi rendelésig. Az ügyeleten NEM ÍRJUK/ÍRJÁK FEL AZ "ELFOGYOTT,SZOKÁSOSAN SZEDETT GYÓGYSZEREKET",mindenki számoljon ezzel,különösen hétvége, többnapos ünnep előtt)!
LÁZAS és/vagy LÉGÚTI BETEGSÉGGEL NE MENJENEK AZ ÜGYELETRE , hanem HÍVJÁK a 76/403-104-es TELEFONSZÁMOT ELŐSZÖR! Ha valaki beviszi az Ügyeletre a koronavírust, az Ügyelet működése leáll, veszélyeztetve a lakosság további ellátását!!!

Dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2020-05-17

ÚJ- A FÉLEGYHÁZI KÓRHÁZI VÉRVÉTELI HELY TÁJÉKOZTATÁSA/ DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

Tisztelt Betegeink!

A Félegyházi Városi Kórház Vérvételi Helyének ( "Labor") tájékoztatása szerint a KÓRHÁZI VÉRVÉTELRE IDŐPONT ELŐJEGYZÉS SZÜKSÉGES. A 06/76 801 666-os TELEFONSZÁMON KELL IDŐPONTOT KÉRNIÜK, erre naponta 11.00-13.00 KÖZÖTT van lehetőség. Reggel 7 és 8 óra között a kismamáknak illetve a két szúrásos vizsgálatokra történik a mintavétel,8 és 9 óra között a többi vérvétel. ( A kórházi vérvétel térítésmentes )

Dr. Farmasi Róbert - 2018-01-14

SZERDAI NAPOKON AZ ORVOSI RENDELÉS 13:00-TÓL 16:00 ÓRÁIG TART!

SZERDÁNKÉNT 16:00 órától 17:00 óráig PREVENCIÓS ("tanácsadás") RENDELÉS zajlik KIZÁRÓLAG ELŐZETES IDŐPONT EGYEZTETÉS ALAPJÁN ÉS NINCS EGYÉB BETEGELLÁTÁS.

ERODIUM kártyával rendelkezők az internetes felületen foglalhatnak maguknak időpontot ,MINDEN ESETBEN BEÍRVA JÖVETELÜK CÉLJÁT. ( A "JÁRVÁNYÜGYI VESZÉLYHELYZET" FENNÁLLTA IDEJÉN AZ ÖNÁLLÓ INTERNETES IDŐPONT FOGLALÁS LEHETŐSÉGE FELFÜGGESZTVE)
Dr.Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2017-01-28

VÉRVÉTEL A RENDELŐBEN / DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE


Tisztelt Betegeink!

VÉRVÉTEL KEDDENként és CSÜTÖRTÖKÖNként REGGEL 7.30-8.00 között ELŐZETES IDŐPONT FOGLALÁST KÖVETŐEN! ( lázas és/vagy légúti beteg nem foglalhat időpontot)

A HÁZIORVOSI RENDELŐBEN történő vérvétel kényelmi jellegű szolgáltatás ,TÉRÍTÉSI DÍJ ELLENÉBEN vehető igénybe.
IDŐPONT FOGLALÁS ERODIUM KÁRTYÁVAL A WWW.ERODIUM.HU OLDALON VAGY TELEFONON.

( A Kórházban - Kkfháza,Fadrusz J.u.4.- történő vérvétel térítésmentes, munkanapokon 7.00-9.00 óra között vehető igénybe,előzetes időpontfoglalás szükséges: 06 76 /801 666-os telefonszámon, 11 és 13 óra között hívható)

dr. Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta

Dr. Farmasi Róbert - 2020-03-15

INFORMÁCIÓK,HIRDETMÉNYEK HONLAPUNKON/ DR.FARMASI RÓBERT hirdetménye

WWW.DRFARMASIROBERT.HU

Dr. Farmasi Róbert - 2019-01-13

VEZETŐI ENGEDÉLY MEGHOSSZABBÍTÁS

Tisztelt Betegeink!

Kérjük Önöket, ha az Erodium rendszerben foglalnak időpontot vezetői engedély egészségügyi érvényességének meghosszabbításához szükséges orvosi vizsgálatra,akkor TÖLTSÉK KI az ezzel kapcsolatos KÉRDŐÍVEKET, így csökkenthetik a rendelői vizsgálat idejét!

Dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2018-05-23

SORSZÁMOS BEHÍVÁS/ DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

AKIT ZAVAR A NEVÉNEK BEMONDÁSA ELLÁTÁSRA BEHÍVÁSKOR,az a várótermi terminálon való bejelentkezéskor SORSZÁM SZERINT IS KÉRHETI BEHÍVÁSÁT. Ha ezt választja, JEGYEZZE MEG A SORSZÁMÁT, MERT EZ ALAPJÁN KERÜL BEHÍVÁSRA (nem a nevét fogja hallani, amikor beszólítjuk, hanem a sorszámát)!
Ha elfelejti sorszámát, újra bejelentkezve a terminálon, megtekintheti azt.

TEHÁT: HA SORSZÁM SZERINTI BEHÍVÁST KÉRT A TERMINÁLON, AKKOR JEGYEZZE MEG A SORSZÁMÁT!!!

dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2016-05-26

PRAXISBA BEJELENTKEZÉS---UTCAJEGYZÉK ("Honnan fogadunk beteget?" OLVASSÁK EL A RENDELÉS RENDJÉRŐL SZÓLÓ HIRDETMÉNYT IS)

DR.FARMASI RÓBERT-hez (7.számú FELNŐTT háziorvosi körzet) Kiskunfélegyháza alábbi területei tartoznak a területi ellátási kötelezettségi elv alapján ( TERÜLETEN KÍVÜLI BETEGET MÁR NEM FOGADUNK, ILLETVE HIVATALOSAN NEM EZEN CÍMEKRE BEJELENTKEZETT LAKOSOK praxisba felvétele más háziorvostól átjelentkezési szándék esetén INDOKLÁS NÉLKÜL ELUTASÍTHATÓ. A praxis BETÖLTÖTT 18 ÉVES KORTÓL fogad új beteget a lenti lakcímekről, KIZÁRÓLAG ELŐZETES IDŐPONT EGYEZTETÉST KÖVETŐEN.GYERMEKORVOSTÓL VALÓ ÁTJELENTKEZÉST NE HALASSZÁK AZ UTOLSÓ UTÁNI PILLANTRA,amikor már a gyermekorvos kollégák már nem láthatják el!):

Arany János u.páros oldal 58-ig,páratlan o.59-ig
Báthory u.
Béke u.
Blandina nővér u.
Csólyosi u.
Haubner Károly u.
Dr.Holló L.u páros oldal 30-ig, páratlan o.27-ig
Jókai u.
Kalmár József u.
Karinthy Frigyes u.
Kert u.
Klapka u.
Molnár Béla u.
Nyomás II.
Oskola u.
Pázmány u.
Petőfi u. páros oldal 20-ig,páratlan o. 59-ig
Petőfi tér
Szegedi út páros oldal 56-tól, páratlan o. 61-től
Tulipán u.
Városkert
TANYÁK: I.ker 174-362.
III.ker 174-231.

A PRAXISBA VALÓ FELVÉTELKOR ELFOGADJÁK A RENDELÉS - betartandó - RENDJÉT.

Dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2019-03-18

SZENT-GYÖRGYI ALBERT ORVOSI DÍJ 2019.

Tisztelt Betegeim és támogatóim!

Szeretném megköszönni szavazataikat,amelyekkel segítettek a díjra jelölést követő szavazási időszakban! Támogatásuknak köszönhetően Bács-Kiskun, Csongrád és Békés megye 78 jelöltje közül a 10.helyen végezhettem.
Köszönöm megtisztelő bizalmukat!

Dr.Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2020-05-27

EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI IRODA ( EFI ) KISKUNFÉLEGYHÁZA

Városunkban is működik EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI IRODA( EFI). Az iroda működésének fő célja a lakosok egészségi állapotának javítása különféle egészségfejlesztési, életmódváltó programok megvalósítása által ( mozgás programok, diéta-táplálkozás-fogyás, dohányzásról leszoktatás, alkohol problémák,mentális segítség nyújtás, felvilágosítás, gyászfeldolgozás stb). Sokféle szakképesítéssel rendelkező munkatárssal várják az Önök jelentkezését. Irodájuk az Egészségközpont 4. emeletén található ( Kiskunfélegyháza, Korond u.5.)
Telefon: 06 76/ 784 832
Programokkal kapcsolatos információ: www.efi.kiskunfelegyhaza.hu


Forduljanak hozzájuk bizalommal! (térítésmentes szolgáltatás)

Dr. Farmasi Róbert - 2018-05-09

KÓRHÁZI BUSZJÁRAT KECSKEMÉTRE

HÉTFŐ,SZERDA,PÉNTEKi napokon ingyenes Kórházi Buszjárat közlekedik Kecskemétre a Megyei Kórházba ( a Megyei Kórház hátsó portája mögé érkezik, innen is indul vissza).
MEGÁLLÓHELYEK:
7.15 Csanyi Úti Szoc.Otthon
7.20 Hattyúház
7.25 Lakótelepi buszmegálló
7.35 Aranyhegyi Csárda buszmegálló
VISSZAFELÉ 15.00-kor INDUL a busz, a fenti megállóhelyeket érintve.

Az utazás ÉRVÉNYES BEUTALÓ felmutatásával INGYENES. Az arra rászoruló betegeket egy fő ingyenesen elkísérheti. A SOFŐR BETEGMOZGATÁST NEM VÉGEZ, mozgásukban korlátozott betegek utaztatása kísérővel szükséges!

Dr. Farmasi Róbert - 2017-05-15

ORVOSLÁTOGATÓKAT BIZONYTALAN IDEIG NEM FOGADUNK!

Kérem az- esetlegesen- Erodium kártyával rendelkező orvoslátogatókat, hogy sem az internetes felüleleten, sem a terminálon NE FOGLALJANAK időpontot maguknak látogatás céljából. Orvoslátogatók fogadása előzetes telefonos időpont egyeztetés alapján történik KEDDI és CSÜTÖRTÖKI napokon .(tel:06 30 9423137 )

Dr.Farmasi Róbert

Korábbi hirdetmények

Dr. Farmasi Róbert - 2020-10-22

ÚJ- SZABADSÁG/ DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE 2020.10.22.

Tisztelt Betegeink!

2020.10.26. és 10.29.között Dr.Farmasi Róbert szabadságon lesz. Helyettes dr.Szemerédi László saját rendelési idejében.

Dr.Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2020-08-01

ÚJ- NYÁRI SZABADSÁG DR.FARMASI RÓBERT

Tisztelt Betegeink!

2020.08.03-08.26-ig dr. Farmasi Róbert szabadságon. Helyettesítő orvos Dr. Szemerédi László saját rendelési idejében. Amennyiben lehetséges, ebben az időszakban csak halaszthatatlan problémájukkal keressék a Rendelést. Szükség esetén Rozika vagy Brigi ad időpontot rendelési időben saját rendelői telefonszámunkon (0630 942 3137)!

Dr. Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2020-07-08

HELYETTESÍTÉSI IDŐSZAK 2020.NYÁR

A helyettesítési időszakban Dr. SZEMERÉDI LÁSZLÓ BETEGEI A SAJÁT RENDELŐJÜK SZÁMÁT HÍVJÁK! A RENDELÉSRE IDŐPONT KÉRÉS SZÜKSÉGES,időpontot is saját rendelőjük számán kérjenek!( Marika, az asszisztensnő egyedül dolgozik a rendelőben, nem mindig tudja azonnal fogadni a hívásukat, LEGYENEK TÜRELMESEK, illetve,ha fontos próbálják többször a hívást!)

Dr. Farmasi Róbert
Keleti Mária

Dr. Farmasi Róbert - 2020-07-03

ÚJ- NYÁRI SZABADSÁGOLÁSI, HELYETTESÍTÉSI IDŐSZAK 2020.

Tisztelt Betegeink!

ELKEZDŐDÖTT A NYÁRI HELYETTESÍTÉSI IDŐSZAK (07.06-08.30.) Júliusban DR.SZEMERÉDI LÁSZLÓT HELYETTESÍTJÜK, SAJÁT RENDELÉSI IDŐNKBEN ÉS RENDÜNKBEN. EBBEN AZ IDŐSZAKBAN LEHETŐLEG CSAK HALASZTHATATLAN PROBLÉMÁJUK miatt KÉRJENEK IDŐPONTOT ÉS KERESSÉK FEL A RENDELÉSEKET.( dr.Szemerédi László betegei a saját rendelőjüket hívják telefonon, IDŐPONTOT IS SAJÁT RENDELŐJÜK SZÁMÁN KELL KÉRNIÜK !!!)

MEGÉRTÉSÜKET ÉS TÜRELMÜKET KÖSZÖNI:
DR.FARMASI RÓBERT
KALMÁR-NAGY BRIGITTA
FODOR ÁKOSNÉ ROZIKA
KELETI MÁRIA

Dr. Farmasi Róbert - 2020-06-15

Új-TÁPPENZES FELÜLVIZSGÁLAT 2020.06.

TISZTELT BETEGEINK!

2020.06.15-ÉN (HÉTFŐN) 13.00-TÓL HAVI TÁPPÉNZES FELÜLVIZSGÁLAT ZAJLIK.

Dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2020-05-27

MAMMOGRÁFIÁS SZŰRŐBUSZ ( EMLŐ SZŰRŐVIZSGÁLAT ) KISKUNFÉLEGYHÁZÁN

Tisztelt Betegeink!

2020.06.02-06.10. között a Városi Kórház udvarán (Kkfháza, Fadrusz J.u.4.) állomásozó szűrőbuszban lehetőség nyílik az EMLŐ SZŰRŐVIZSGÁLATÁRA. A vizsgálathoz BEUTALÓ SZÜKSÉGES, valamint ELŐZETESEN IDŐPONTOT KELL FOGLALNI a következő telefonszámon: 06 30/ 257-28-36.

JAVASOLJUK, HOGY MINÉL TÖBBEN ÉLJENEK A LEHETŐSÉGGEL!

Dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2020-05-25

ÚJ-ÁRAMSZÜNET

Tisztelt Betegeink!

Az Egészségház Üzemeltetésétől kapott tájékoztatás szerint a Rendelőben 2020.05.25-én -hétfőn- áramszünet lesz. Az áramellátást aggregátorral tervezik megoldani, ennek ellenére lehetnek teljes áramszünettel járó időszakok. A liftek nem fognak működni, a számítógépeink működésében is kiesések várhatóak ilyen időszakokban.
A kényelmetlenségért elnézésüket kérjük az Egészségház nevében is.

Dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné

Dr. Farmasi Róbert - 2020-03-17

DR. FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

Tisztelt Betegeink!

KÉREM ÖNÖKET LEGYENEK FEGYELMEZETTEK ÉS MARADJANAK OTTHON!!
NE MOZDULJANAK KI,CSAK RENDKÍVŰL INDOKOLT ESETBEN!

A VELÜNK VALÓ KAPCSOLATFELVÉTEL MÓDJA TELEFON, ERODIUM, E-RENDELÉS

( ÉS EZT MONDJÁK EL MINDENKINEK!)

Dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2019-11-21

FIGYELEM!

TISZTELT BETEGEINK!

A rendelői SZÁMÍTÓGÉPES RENDSZER FEJLESZTÉSE miatt 2019.11.21-én( csütörtök) ÉS 2019.11.26-án( kedd) a RENDELÉS 9.45-IG TART!
NOVEMBER 22-ÉN,25-ÉN és 26-ÁN CSAK FELTÉTLENÜL SZÜKSÉGES ESETBEN keressék fel a rendelőt, mert adminisztrációs nehézségek várhatóak.
Megértésüket és együttműködésüket köszöni:

dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2019-10-18

ÚJ-RÖVIDÍTETT RENDELÉS!-DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

TISZTELT BETEGEINK!

SZÁMÍTÓGÉPES KARBANTARTÁS MIATT 2019.10.22-ÉN ( KEDD) A RENDELÉS 11.15-IG TART!

DR.FARMASI RÓBERT
KALMÁR-NAGY BRIGITTA
FODOR ÁKOSNÉ ROZIKA

Dr. Farmasi Róbert - 2019-10-06

ÚJ- SZABADSÁG,TOVÁBBKÉPZÉS

2019.10.07-10.11.között asszisztensi szabadság és kötelező orvosi továbbképzés miatti távollét okán a várakozási idő a szokottnál várhatóan lényegesen hosszabb lesz, emiatt kérjük türelmüket.( Az Erodium rendszer időpontfoglalást nem fogad, telefonon sem adunk időpontot erre az időszakra, azok bizonytalan tarthatósága miatt.)

Dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta

Dr. Farmasi Róbert - 2019-10-06

EMLŐ SZŰRŐVIZSGÁLAT

Mindazok a 45-65 éves hölgyek MEGHÍVÓ LEVELET kapnak, akik 2 ÉVEN BELÜL emlőszűrő vizsgálaton NEM VETTEK részt, vagy az első megszólítás alkalmával TÁVOL MARADTAK. A MEGHÍVÓLEVÉL FELMUTATÁSÁVAL a vizsgálat INGYENES, HÁZIORVOSI BEUTALÓRA NINCS SZÜKSÉG!
A meghívók 2019.10.21-11.06. közötti időszakra szólnak majd.
A vizsgálat HELYE: Kiskunfélegyházi Kórház udvara, MaMMa Zrt. szűrőbusza.
A szűrővizsgálat ütemezésével kapcsolatosan időpontot a
06 30 257 28 36-os telefonszámon lehet egyeztetni.
NE FELEDJÉK: AZ IDŐBEN FELFEDEZETT EMLŐDAGANAT JÓ ESÉLLYEL GYÓGYÍTHATÓ!
ÉLJENEK A LEHETŐSÉGGEL!

Dr. Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika
( A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának Felhívása alapján)

Dr. Farmasi Róbert - 2019-09-20

RÖVIDÍTETT RENDELÉS!/ DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

2019.09.26-án(csütörtök, délelött) dr.Farmasi Róbert rendelése továbbképzés miatt 10.40-ig tart!

dr.Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2019-06-29

ÚJ-NYÁRI SZABADSÁGOLÁSI/ HELYETTESÍTÉSI IDŐSZAK 2019./ DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

Tisztelt Betegeink !

A nyári helyettesítési időszakban (07.01-08.24-ig) az ERODIUM rendszer NEM FOGAD előzetes időpont foglalást ORVOSI ELLÁTÁSRA és PREVENCIÓS RENDELÉSRE. Telefonon sem adunk időpontot ! ( Helyettes orvos rendel/ dr.Farmasi R. vagy dr.Szemerédi L./, az orvosi ellátás érkezési sorrend alapján történik, a várakozási idő a szokásosnál lényegesen hosszabb.)
Kérjük Önöket, hogy CSAK INDOKOLT ESETBEN keressék fel a rendelést ebben az időszakban!

Köszönettel:
dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2019-04-27

ÚJ- SZABADSÁGOLÁS

Tisztelt Betegeink!

dr.Farmasi Róbert 2019.04.30-05.03.közötti SZABADSÁGA miatt az Erodium rendszer előzetes időpontfoglalást nem fogad. Kérjük a rendelést csak indokolt esetben keressék fel ebben az időben. Helyettes háziorvos: dr.Szemerédi László, saját rendelési idejében.

dr.Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2019-04-15

Tisztelt Betegeink!

2019.04.15-04.18.között az Erodium rendszer nem fogad előzetes időpont foglalásokat helyettesítés miatt. (Ilyenkor nem tudjuk garantálni az időpontok tarthatóságát)

Megértésüket köszönjük!

Dr.Farmasi Róbert
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2019-02-16

Kalmár-Nagy Brigitta és Fodor Ákosné Rozika közleménye

Tisztelt Betegeink!

Örömmel tudatjuk Önökkel,hogy háziorvosukat:dr.Farmasi Róbertet munkája elismeréseként jelölték a 2019-es Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjra.
A Díjra jelölt orvosok közül a győztes az lesz, aki az Önök interneten leadott szavazataiból a legtöbbet kapja.
Kérjük kedves Betegeinket, hogy az elismerésüket kifejező szavazataikkal segítsék háziorvosukat, ezzel is megköszönve az Önök egészségéért végzett lelkiismeretes, odaadó, magas színvonalú munkáját!
Szavazni 2019.02.16-03.16 között lehet a WWW.SZENTGYORGYIALBERTORVOSIDIJ.HU oldalon.
Közreműködésüket köszönjük!

Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2019-01-18

A rendelői fő számítógép MEGHIBÁSODÁSA miatti megnövekedett várakozási idő miatt elnézésüket,megértésüket kérjük. Akinek nem feltétlenül szükséges,ne várjon.

Dr.Farmasi R.
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2020-11-01

TÁPPÉNZES FELÜLVIZSGÁLAT 2020.NOVEMBER/DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE2020.11.09-ÉN (HÉTFŐ )13.00 ÓRÁTÓL TÁPPÉNZES FELÜLVIZSGÁLAT ZAJLIK.( 30 NAPNÁL RÉGEBB ÓTA KERESŐKÉPTELEN ÁLLOMÁNYBAN LÉVŐKNEK)

dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2020-01-27

TELEFONOS GYÓGYSZERÍRATÁS,IDŐPONTKÉRÉS SZABÁLYOZÁSA/ DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

Tisztelt Betegeink!

SZOKÁSOSAN SZEDETT GYÓGYSZEREIK TELEFONOS FELÍRATÁSÁRA (HA ÁLLAPOTUK VÁLTOZATLAN és NINCS ORVOSI VIZSGÁLATOT IGÉNYLŐ PANASZUK) valamint RENDELÉSRE TELEFONON TÖRTÉNŐ IDŐPONT FOGLALÁSRA A RENDELÉSI IDŐ ELSŐ 2 ÓRÁJÁT BIZTOSÍTJUK( 8.00-10.00, ill. 13.00-15.00). MÁS IDŐSZAKBAN ILYEN CÉLBÓL NE TELEFONÁLJANAK A RENDELŐBE, mert az állandó telefonálás ellehetetleníti a rendelést. HASZNÁLJÁK KI AZ ERODIUM KÁRTYÁJUK nyújtotta lehetőségeket, aki pedig mégis telefonon szeretne gyógyszert rendelni vagy időpontot foglalni, AZ VEGYE FIGYELEMBE A FENTI SZABÁLYOZÁST!

Együttműködésüket köszöni:
Dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2019-11-26

Tisztelt Betegeink! / dr. FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

A MAI NAPON /2019.11.26.KEDD/ A RENDELŐI SZÁMÍTÓGÉPES RENDSZER FEJLESZTÉSE MIATT A RENDELÉS 9.45-IG TART!

Dr. Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2019-11-04

FÉRFIAKNAK...ÉS PÁRJAIKNAK / DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE


WWW.MENTSMANUST.HU

Dr. Farmasi Róbert - 2019-02-28

VASTAGBÉLSZŰRÉS- KORONA VÍRUS OKOZTA VESZÉLYHELYZET IDEJÉRE A PROGRAM FELFÜGGESZTVE!

Tisztelt Betegeink!
Zajlik a behívásos rendszerű vastagbélszűrési program ( 50-70 év közöttiek részére). Aki kap-kapott meghívólevelet a szűrésre, az az ASSZISZTENSI ellátásra foglaljon időpontot, rendelőbe érkezésekor a terminálon ASSZISZTENSI ellátásra jelentkezzen be, hogy átadhassuk részére a személyre szóló szűrési csomagot és tájékoztathassuk a szűrés menetéről. MEGHÍVÓLEVELÜKET HOZZÁK MAGUKKAL! Akiknek 2 éven belül volt vastagbéltükrözésük és kaptak meghívólevelet, azok is jöjjenek el, hogy megbeszélhessük a teendőket.
TANÁCSOLJUK,HOGY MINDENKI VEGYE IGÉNYBE A SZŰRÉST EGÉSZSÉGÉNEK MEGŐRZÉSE ÉRDEKÉBEN! NE FELEDJÉK: AZ IDŐBEN FELFEDEZETT DAGANAT NAGY ESÉLLYEL GYÓGYÍTHATÓ!

Dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2018-05-09

BUSZJÁRAT A MEGYEI KÓRHÁZBA KECSKEMÉTRE

Tisztelt Betegeink!

HÉTFŐ, SZERDA, PÉNTEKI napokon ingyenes "KÓRHÁZI BUSZJÁRAT" közlekedik a Megyei Kórházba Kecskemétre.

részletek honlapunkon a hirdetmények között : WWW.DRFARMASIROBERT.HU

Dr. Farmasi Róbert - 2018-01-14

PREVENCIÓS ("tanácsadás") RENDELÉS - AZ EÜ-I VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ÁTMENETILEG SZÜNETEL

Tisztelt Betegeink!
Az egészséggel kapcsolatos ISMERETEK TERJESZTÉSE céljából PREVENCIÓS RENDELÉST vezettünk be a praxisba tartozók részére: SZERDAi napokon 16.00-tól 17.00-ig.
KIZÁRÓLAG ELŐZETES IDŐPONT FOGLALÁS alapján! ( ERODIUM kártyával rendelkezők a www.erodium.hu felületén foglalhatnak maguknak időpontot).

EZEKEN a tanácsadás-szerű találkozókon NEM ORVOSI VIZSGÁLAT ÉS ELLÁTÁS TÖRTÉNIK, hanem szeretnénk az Önök ismereteit gyarapítani egészségükkel kapcsolatosan: pl. életmódváltás, diéta, szűrővizsgálatok,oltások stb. Emiatt a

SZERDA DÉLUTÁNI HÁZIORVOSI RENDELÉS

13:00 ÓRÁTÓL 16:00 ÓRÁIG TART!

dr.Farmasi Róbert