Hirdetmények

Dr. Farmasi Róbert - 2019-06-28

KÖZPONTI ORVOSI ÜGYELET Kiskunfélegyháza
DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

Tisztelt Betegeink!

A Központi Háziorvosi Ügyelet CÍME: 6100 Kiskunfélegyháza, Korond u.5. ( bejárat a Korond u. felől az udvari parkoló felé, csengő az utcán,a, kapu mellett a falon)
Az Ügyelet TELEFONSZÁMA: 06 76 403 104. ( A régi Erodium kártyáinkon szereplő régi ügyeleti telefonszám nem él!)
Az ügyeleti ellátás NEM MEGHOSSZABBÍTOTT HÁZIORVOSI RENDELÉS, CSAK FELTÉTLENÜL INDOKOLT esetben vegyék igénybe(AMENNYIBEN PROBLÉMÁJUK NEM VÁRHAT a következő háziorvosi rendelésig, például NEM OK AZ ÜGYELET IGÉNYBEVÉTELÉRE: a "megfázás",hasmenés,torok-fülfájás,hőemelkedés,nem magas láz,ezek patikai szerekkel kezelhetők a következő háziorvosi rendelésig, az ügyeleten NEM ÍRJUK/ÍRJÁK FEL AZ "ELFOGYOTT GYÓGYSZEREKET",mindenki számoljon ezzel)!

Dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2018-12-02

EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI IRODA ( EFI ) KISKUNFÉLEGYHÁZA

Városunkban is működik EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI IRODA( EFI). Az iroda működésének fő célja a lakosok egészségi állapotának javítása különféle egészségfejlesztési, életmódváltó programok megvalósítása által ( diéta-táplálkozás-fogyás, dohányzásról leszoktatás, alkohol problémák,mentális segítség nyújtás, felvilágosítás, gyászfeldolgozás stb). Sokféle szakképesítéssel rendelkező munkatárssal várják az Önök jelentkezését. Irodájuk most még a Városháza udvarában található. ( 6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth u.1. )
Telefon: 06 76/ 562-094,
06 76/ 562-000/ 294-es mellék.
email: efiirodakiskunfelegyhaza@gmail.com

Forduljanak hozzájuk bizalommal! (térítésmentes szolgáltatás)

Dr. Farmasi Róbert - 2019-02-28

VASTAGBÉLSZŰRÉS

Tisztelt Betegeink!
Zajlik a behívásos rendszerű vastagbélszűrési program ( 50-70 év közöttiek részére). Aki kap-kapott meghívólevelet a szűrésre, az az ASSZISZTENSI ellátásra foglaljon időpontot, rendelőbe érkezésekor a terminálon ASSZISZTENSI ellátásra jelentkezzen be, hogy átadhassuk részére a személyre szóló szűrési csomagot és tájékoztathassuk a szűrés menetéről. MEGHÍVÓLEVELÜKET HOZZÁK MAGUKKAL! Akiknek 2 éven belül volt vastagbéltükrözésük és kaptak meghívólevelet, azok is jöjjenek el, hogy megbeszélhessük a teendőket.
TANÁCSOLJUK,HOGY MINDENKI VEGYE IGÉNYBE A SZŰRÉST EGÉSZSÉGÉNEK MEGŐRZÉSE ÉRDEKÉBEN! NE FELEDJÉK: AZ IDŐBEN FELFEDEZETT DAGANAT NAGY ESÉLLYEL GYÓGYÍTHATÓ!

Dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2016-05-26

PRAXISBA BEJELENTKEZÉS---UTCAJEGYZÉK ("Honnan fogadunk beteget?")

DR.FARMASI RÓBERT-hez (7.számú FELNŐTT háziorvosi körzet) Kiskunfélegyháza alábbi területei tartoznak a területi ellátási kötelezettségi elv alapján ( TERÜLETEN KÍVÜLI BETEGET MÁR NEM FOGADUNK, ILLETVE HIVATALOSAN NEM EZEN CÍMEKRE BEJELENTKEZETT LAKOSOK praxisba felvétele más háziorvostól átjelentkezési szándék esetén indoklás nélkül ELUTASÍTHATÓ. A praxis BETÖLTÖTT 18 ÉVES KORTÓL fogad új beteget a lenti lakcímekről, KIZÁRÓLAG ELŐZETES IDŐPONT egyeztetést követően.Gyermekorvostól való átjelentkezést ne halasszák az utolsó pillanatra,amikor már a gyermekorvos kollégák már nem láthatják el!):

Arany János u.páros oldal 58-ig,páratlan o.59-ig
Báthory u.
Béke u.
Blandina nővér u.
Csólyosi u.
Haubner Károly u.
Dr.Holló L.u páros oldal 30-ig, páratlan o.27-ig
Jókai u.
Kalmár József u.
Karinthy Frigyes u.
Kert u.
Klapka u.
Molnár Béla u.
Nyomás II.
Oskola u.
Pázmány u.
Petőfi u. páros oldal 20-ig,páratlan o. 59-ig
Petőfi tér
Szegedi út páros oldal 56-tól, páratlan o. 61-től
Tulipán u.
Városkert
TANYÁK: I.ker 174-362.
III.ker 174-231.

Dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2018-01-14

PREVENCIÓS ("tanácsadás") RENDELÉS

Tisztelt Betegeink!
Az egészséggel kapcsolatos ISMERETEK TERJESZTÉSE céljából PREVENCIÓS RENDELÉST vezettünk be a praxisba tartozók részére: SZERDAi napokon 16.00-tól 17.00-ig.
KIZÁRÓLAG ELŐZETES IDŐPONT FOGLALÁS alapján! ( ERODIUM kártyával rendelkezők a www.erodium.hu felületén foglalhatnak maguknak időpontot).

EZEKEN a tanácsadás-szerű találkozókon NEM ORVOSI VIZSGÁLAT ÉS ELLÁTÁS TÖRTÉNIK, hanem szeretnénk az Önök ismereteit gyarapítani egészségükkel kapcsolatosan: pl. életmódváltás, diéta, szűrővizsgálatok,oltások stb. Emiatt a

SZERDA DÉLUTÁNI HÁZIORVOSI RENDELÉS

13:00 ÓRÁTÓL 16:00 ÓRÁIG TART!

dr.Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2018-01-14

SZERDAI NAPOKON AZ ORVOSI RENDELÉS 13:00-TÓL 16:00 ÓRÁIG TART!

SZERDÁNKÉNT 16:00 órától 17:00 óráig PREVENCIÓS ("tanácsadás") RENDELÉS zajlik KIZÁRÓLAG ELŐZETES IDŐPONT FOGLALÁS ALAPJÁN ÉS NINCS EGYÉB BETEGELLÁTÁS.

ERODIUM kártyával rendelkezők az internetes felületen foglalhatnak maguknak időpontot ,MINDEN ESETBEN BEÍRVA JÖVETELÜK CÉLJÁT.
Dr.Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2018-05-09

KÓRHÁZI BUSZJÁRAT KECSKEMÉTRE

HÉTFŐ,SZERDA,PÉNTEKi napokon ingyenes Kórházi Buszjárat közlekedik Kecskemétre a Megyei Kórházba ( a Megyei Kórház hátsó portája mögé érkezik, innen is indul vissza).
MEGÁLLÓHELYEK:
7.15 Csanyi Úti Szoc.Otthon
7.20 Hattyúház
7.25 Lakótelepi buszmegálló
7.35 Aranyhegyi Csárda buszmegálló
VISSZAFELÉ 15.00-kor INDUL a busz, a fenti megállóhelyeket érintve.

Az utazás ÉRVÉNYES BEUTALÓ felmutatásával INGYENES. Az arra rászoruló betegeket egy fő ingyenesen elkísérheti. A SOFŐR BETEGMOZGATÁST NEM VÉGEZ, mozgásukban korlátozott betegek utaztatása kísérővel szükséges!

Dr. Farmasi Róbert - 2020-01-10

ÚJ
LAKOSSÁGI SZŰRŐVIZSGÁLATOK, EGÉSZSÉGFEJLESZTÉS / DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

Tisztelt Betegeink!

Tájékoztatjuk Önöket , hogy sikeres pályázatnak köszönhetően praxisunkban még szélesebb körű EGÉSZSÉGÜGYI SZŰRŐVIZSGÁLATOK , EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI PROGRAMOK INDULNAK (érszűkület-, ritmuszavar-szűrés, magasvérnyomás vizsgálatok, daganat-,demencia-,májgyulladás-,csontritkulás szűrés, szükség esetén étrendi tanácsadás, gyógytorna foglalkozás stb) .
A Rendelőben érdeklődjenek a részletekről.

dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2020-01-17

FONTOS!
DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

Tisztelt Betegeink!

Mint korábbi hirdetményünkben jeleztük : PRAXISUNKBAN ELINDULT egy pályázati NÉPEGÉSZSÉGÜGYI SZŰRÉS-EGÉSZSÉG FELMÉRÉSI PROGRAM. Az ASSZISZTENSI IRODÁBAN MEG FOG NÖVEKEDNI A VÁRAKOZÁSI IDEJE AZOKNAK,AKIK NEM FOGLALT IDŐPONTRA JÖNNEK, pl.gyógyszert íratni. Javasoljuk,hogy éljenek az ERODIUM rendszer kínálta modern lehetőségekkel , HASZNÁLJÁK GYÓGYSZERÍRATÁSRA AZ ERODIUM FELÜLETÉT( Erodium kártyával,az E-rendelés lehetőségét vagy asszisztensi időpontfoglalással megírva szándékukat,hogy előre tudjunk dolgozni, VAGY telefonon rendeljék meg szedett gyógyszereiket( a rendelések első 2 órájában!). NE FELEDJÉK: ha csak saját szedett gyógyszereiket szeretnék felíratni : EZÉRT NEM KELL ELJÖNNI A RENDELŐBE személyesen.

Együttműködésüket az önök idejét is megtakarítva köszöni:

Dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné

Dr. Farmasi Róbert - 2019-12-13

FONTOS VÁLTOZÁS!
GYÓGYSZER ÍRATÁS-MEGSZŰNŐ PAPÍRALAPÚ VÉNY NYOMTATÁS/ DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

Tisztelt Betegeink!

2020.január 1-től MEGSZŰNT a papíralapú vények(receptek) NYOMTATÁSI KÖTELEZETTSÉGE, vényköteles gyógyszer felírásakor NEM KÖTELEZŐ PAPÍRRA NYOMTATOTT RECEPTET KIADNI, néhány kivételtől eltekintve. Környezetvédelmi-gazdaságossági szempontból így járunk el, a FELÍRT GYÓGYSZER-vényeket az ELEKTRONIKUS E.SZOLGÁLTATÁSI TÉRBE ("FELHŐBE") továbbítjuk az interneten, AHONNAN A GYÓGYSZERTÁRAKBAN TUDJÁK KIVÁLTANI TAJ-KÁRTYÁJUK ÉS SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYUK BEMUTATÁSÁVAL. ÉLJENEK az ERODIUM rendszerünk E-RENDELÉS lehetőségével a szokásos gyógyszereik felíratásakor, HASZNÁLJÁK ERODIUM KÁRTYÁIKAT A WWW.ERODIUM.HU HONLAPON, így is CSÖKKENTHETŐ A VÁRÓTERMI TÖMEG,A FERTŐZÉSEK TERJEDÉSE ÉS AZ ESETENKÉNTI HOSSZÚ VÁRAKOZÁSI IDŐ!(A RENDSZERESEN SZEDETT GYÓGYSZEREIK "felíratásakor" FELESLEGES ELJÖNNI A RENDELŐBE! )
Tehát: önök jelzik nekünk, mi kell ( telefonon vagy interneten), mi felírjuk a "Felhőbe", önök kiváltják a gyógyszertárban TAJ-kártyával és személyi igazolvánnyal)

Dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2020-01-27

ÚJ,FONTOS!
TELEFONOS GYÓGYSZERÍRATÁS, TELEFONOS IDŐPONTKÉRÉS SZABÁLYOZÁSA/ DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

Tisztelt Betegeink!
A rendelőinkben folyó MUNKÁT nagyon ZAVARÓ telefonhívásokra tekintettel az alábbi SZABÁLYOZÁSSAL ÉLÜNK: a SZOKÁSOSAN SZEDETT GYÓGYSZEREIK FELÍRATÁSÁRA valamint RENDELÉSRE TELEFONON TÖRTÉNŐ IDŐPONT FOGLALÁSRA A RENDELÉSI IDŐ ELSŐ 2 ÓRÁJÁT BIZTOSÍTJUK. MÁS IDŐSZAKBAN ILYEN CÉLBÓL NE TELEFONÁLJANAK A RENDELŐBE, mert a telefonok állandó fogadása lehetetlenné teszi a munkavégzést! HASZNÁLJÁK KI ERODIUM KÁRTYÁJUK nyújtotta lehetőségeket, aki pedig mégis telefonon rendelne gyógyszert vagy foglalna időpontot, AZ VEGYE FIGYELEMBE A FENTI SZABÁLYOZÁST!

Együttműködésüket köszöni:
Dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2020-01-27

ÚJ SZOLGÁLTATÁS
DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

AUTOMATA VÉRNYOMÁSMÉRŐ BÉRLÉSI LEHETŐSÉG
( akiknek nincs saját vérnyomásmérőjük,de szükséges rendszeresen ellenőrizni vérnyomásukat,részletek a Rendelőben)

dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2017-01-28

VÉRVÉTEL A RENDELŐBEN / DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

Tisztelt Betegeink!

VÉRVÉTEL KEDDENként és CSÜTÖRTÖKÖNként REGGEL 7.30-8.00 között ELŐZETES IDŐPONT FOGLALÁST KÖVETŐEN!

A háziorvosi rendelőben történő vérvétel kényelmi jellegű szolgáltatás ,TÉRÍTÉSI DÍJ ELLENÉBEN vehető igénybe.
IDŐPONT FOGLALÁS ERODIUM KÁRTYÁVAL A WWW.ERODIUM.HU OLDALON VAGY TELEFONON.

( A Kórházban - Kkfháza,Fadrusz J.u.4.- történő vérvétel térítésmentes, munkanapokon 7.00-9.00 óra között vehető igénybe)

dr. Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta

Dr. Farmasi Róbert - 2018-05-23

SORSZÁMOS BEHÍVÁS

A várótermi terminálon való bejelentkezéskor SORSZÁM SZERINT IS KÉRHETIK BEHÍVÁSUKAT. Ha ezt választják, JEGYEZZÉK MEG A SORSZÁMUKAT, MERT EZ ALAPJÁN KERÜLNEK BEHÍVÁSRA (nem a nevét fogja hallani, amikor beszólítjuk, hanem a sorszámát)!
Ha elfelejtik sorszámukat, újra bejelentkezve a terminálon, megtekinthetik azt.

HA SORSZÁM SZERINTI BEHÍVÁST KÉR, JEGYEZZE MEG A SORSZÁMÁT!!!

dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2018-02-12

FIGYELEM!

Tisztelt Betegeink!

KÉRJÜK ÖNÖKET,hogy használják az ERODIUM rendszert és FOGLALJANAK IDŐPONTOT ( telefonon vagy ERODIUM KÁRTYÁVAL az interneten vagy a várótermi terminálon) , elkerülendő a hosszú várakozást. Kontroll vizsgálatokra beutalók íratása céljából ASSZISZTENSHEZ IS FOGLALJANAK, így csökkenthető a várótermi tömeg, a fertőzés veszély! AKI NEM FOGLALT IDŐPONTRA ÉRKEZIK,AZ SOKKAL HOSSZABBAN VÁRAKOZIK! Aki teheti, NE HÉTFŐN jöjjön (ekkor vannak legtöbben + havi táppénzes felülvizsgálati nap)!
HELYETTESÍTÉSI időszakban az Erodium rendszer NEM FOGAD előzetes időpont foglalást ORVOSI ellátásra és PREVENCIÓS rendelésre ( az időpontok bizonytalan tarthatósága miatt)Együttműködésüket köszöni:

Dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2018-02-12

ÉRKEZZEN ÖN IS FOGLALT IDŐPONTRA !/ DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

IDŐPONT FOGLALÁS ORVOSI ELLÁTÁSRA, ASSZISZTENSHEZ, VÉRVÉTELRE - HOGY AZ IDŐT INKÁBB MÁSHOL TÖLTHESSE !

WWW.ERODIUM.HU (Erodium kártyával,érdeklődni-igényelni a Rendelőben)
WWW.DRFARMASIROBERT.HU

Dr. Farmasi Róbert - 2018-09-17

Az ERODIUM KÁRTYÁVAL rendelkező betegeink a RENDELÉS ELSŐ 90 PERCÉBEN internet eléréssel rendelkező OKOSESZKÖZÜKRŐL IS BEJELENTKEZHETNEK a rendelésre (a páciensek webes felületén) a rendelő felkeresése és a várótermi terminál használata nélkül. Ezután csak FIGYELNIÜK KELL AZ ÉLŐ VÁRÓLISTA FUNKCIÓN POZÍCIÓJUKAT az eszközükön( akár otthonról), és csak TÉNYLEGES SORRA KERÜLÉSÜK ELŐTT KELL BEÉRKEZNIÜK a váróba,addig máshol,kényelmesebben tölthetik idejüket!

Kényelmük, valamint a várótermi tömeg, a fertőzés veszély csökkentése érdekében próbálják ki!

Dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2017-05-15

ORVOSLÁTOGATÓK RÉSZÉRE

Kérem az- esetlegesen- Erodium kártyával rendelkező orvoslátogatókat, hogy sem az internetes felüleleten, sem a terminálon NE FOGLALJANAK időpontot maguknak látogatás céljából. Orvoslátogatók fogadása előzetes telefonos időpont egyeztetés alapján történik KEDDI és CSÜTÖRTÖKI napokon.(tel:06 30 9423137 )

Dr.Farmasi Róbert

Korábbi hirdetmények

Dr. Farmasi Róbert - 2019-01-13

VEZETŐI ENGEDÉLY MEGHOSSZABBÍTÁS

Tisztelt Betegeink!

Kérjük Önöket, ha az Erodium rendszerben foglalnak időpontot vezetői engedély egészségügyi érvényességének meghosszabbításához szükséges orvosi vizsgálatra,akkor TÖLTSÉK KI az ezzel kapcsolatos KÉRDŐÍVEKET, így csökkenthetik a rendelői vizsgálat idejét!

Dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2020-02-19

DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

SZERDAI NAPON PREVENCIÓS RENDELÉSRE CSAK AZ JELENTKEZZEN BE A TERMINÁLON, AKINEK ARRA ELŐZETESEN FOGLALT IDŐPONTJA VAN! A HÁZIORVOSI RENDELÉS SZERDÁN 16.00-IG TART!

Dr. Farmasi Róbert - 2019-10-21

INFLUENZA 2019/2020

TISZTELT BETEGEINK!

A 2019/2020-AS INFLUENZA SZEZONRA A TÉRÍTÉSMENTES VAKCINA ELÉRHETÖ.
A TÉRÍTÉSMENTES OLTÁSRA JOGOSULTAK KÖRE VÁLTOZATLAN.


A JAVASOLT VÉDŐOLTÁS FELVÉTELÉT TERVEZŐK AZ ERODIUM RENDSZERBEN ( AKI RENDELKEZIK KÁRTYÁVAL) AZ ASSZISZTENSI ELLÁTÁSRA FOGLALJANAK IDŐPONTOT, ILLETVE A TERMINÁLON AZ ASSZISZTENSI ELLÁTÁSRA JELENTKEZZENEK BE!

OLTÁSI KÖNYVEIKET HOZZÁK MAGUKKAL!

Dr. Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2018-05-09

BUSZJÁRAT A MEGYEI KÓRHÁZBA KECSKEMÉTRE

Tisztelt Betegeink!

HÉTFŐ, SZERDA, PÉNTEKI napokon ingyenes "KÓRHÁZI BUSZJÁRAT" közlekedik a Megyei Kórházba Kecskemétre.

részletek honlapunkon a hirdetmények között : WWW.DRFARMASIROBERT.HU

Dr. Farmasi Róbert - 2019-11-04

FÉRFIAKNAK...ÉS PÁRJAIKNAK / DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE


WWW.MENTSMANUST.HU

Dr. Farmasi Róbert - 2019-11-21

FIGYELEM!

TISZTELT BETEGEINK!

A rendelői SZÁMÍTÓGÉPES RENDSZER FEJLESZTÉSE miatt 2019.11.21-én( csütörtök) ÉS 2019.11.26-án( kedd) a RENDELÉS 9.45-IG TART!
NOVEMBER 22-ÉN,25-ÉN és 26-ÁN CSAK FELTÉTLENÜL SZÜKSÉGES ESETBEN keressék fel a rendelőt, mert adminisztrációs nehézségek várhatóak.
Megértésüket és együttműködésüket köszöni:

dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2019-11-26

Tisztelt Betegeink! / dr. FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

A MAI NAPON /2019.11.26.KEDD/ A RENDELŐI SZÁMÍTÓGÉPES RENDSZER FEJLESZTÉSE MIATT A RENDELÉS 9.45-IG TART!

Dr. Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2019-10-06

EMLŐ SZŰRŐVIZSGÁLAT

Mindazok a 45-65 éves hölgyek MEGHÍVÓ LEVELET kapnak, akik 2 ÉVEN BELÜL emlőszűrő vizsgálaton NEM VETTEK részt, vagy az első megszólítás alkalmával TÁVOL MARADTAK. A MEGHÍVÓLEVÉL FELMUTATÁSÁVAL a vizsgálat INGYENES, HÁZIORVOSI BEUTALÓRA NINCS SZÜKSÉG!
A meghívók 2019.10.21-11.06. közötti időszakra szólnak majd.
A vizsgálat HELYE: Kiskunfélegyházi Kórház udvara, MaMMa Zrt. szűrőbusza.
A szűrővizsgálat ütemezésével kapcsolatosan időpontot a
06 30 257 28 36-os telefonszámon lehet egyeztetni.
NE FELEDJÉK: AZ IDŐBEN FELFEDEZETT EMLŐDAGANAT JÓ ESÉLLYEL GYÓGYÍTHATÓ!
ÉLJENEK A LEHETŐSÉGGEL!

Dr. Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika
( A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának Felhívása alapján)

Dr. Farmasi Róbert - 2019-10-18

ÚJ-RÖVIDÍTETT RENDELÉS!-DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

TISZTELT BETEGEINK!

SZÁMÍTÓGÉPES KARBANTARTÁS MIATT 2019.10.22-ÉN ( KEDD) A RENDELÉS 11.15-IG TART!

DR.FARMASI RÓBERT
KALMÁR-NAGY BRIGITTA
FODOR ÁKOSNÉ ROZIKA

Dr. Farmasi Róbert - 2019-10-06

ÚJ- SZABADSÁG,TOVÁBBKÉPZÉS

2019.10.07-10.11.között asszisztensi szabadság és kötelező orvosi továbbképzés miatti távollét okán a várakozási idő a szokottnál várhatóan lényegesen hosszabb lesz, emiatt kérjük türelmüket.( Az Erodium rendszer időpontfoglalást nem fogad, telefonon sem adunk időpontot erre az időszakra, azok bizonytalan tarthatósága miatt.)

Dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta

Dr. Farmasi Róbert - 2019-09-20

RÖVIDÍTETT RENDELÉS!/ DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

2019.09.26-án(csütörtök, délelött) dr.Farmasi Róbert rendelése továbbképzés miatt 10.40-ig tart!

dr.Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2019-06-29

ÚJ-NYÁRI SZABADSÁGOLÁSI/ HELYETTESÍTÉSI IDŐSZAK 2019./ DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

Tisztelt Betegeink !

A nyári helyettesítési időszakban (07.01-08.24-ig) az ERODIUM rendszer NEM FOGAD előzetes időpont foglalást ORVOSI ELLÁTÁSRA és PREVENCIÓS RENDELÉSRE. Telefonon sem adunk időpontot ! ( Helyettes orvos rendel/ dr.Farmasi R. vagy dr.Szemerédi L./, az orvosi ellátás érkezési sorrend alapján történik, a várakozási idő a szokásosnál lényegesen hosszabb.)
Kérjük Önöket, hogy CSAK INDOKOLT ESETBEN keressék fel a rendelést ebben az időszakban!

Köszönettel:
dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2019-04-27

ÚJ- SZABADSÁGOLÁS

Tisztelt Betegeink!

dr.Farmasi Róbert 2019.04.30-05.03.közötti SZABADSÁGA miatt az Erodium rendszer előzetes időpontfoglalást nem fogad. Kérjük a rendelést csak indokolt esetben keressék fel ebben az időben. Helyettes háziorvos: dr.Szemerédi László, saját rendelési idejében.

dr.Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2019-04-15

Tisztelt Betegeink!

2019.04.15-04.18.között az Erodium rendszer nem fogad előzetes időpont foglalásokat helyettesítés miatt. (Ilyenkor nem tudjuk garantálni az időpontok tarthatóságát)

Megértésüket köszönjük!

Dr.Farmasi Róbert
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2019-03-18

SZENT-GYÖRGYI ALBERT ORVOSI DÍJ 2019.

Tisztelt Betegeim és támogatóim!

Szeretném megköszönni szavazataikat,amelyekkel segítettek a díjra jelölést követő szavazási időszakban! Támogatásuknak köszönhetően Bács-Kiskun, Csongrád és Békés megye 78 jelöltje közül a 10.helyen végezhettem.
Köszönöm megtisztelő bizalmukat!

Dr.Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2019-02-16

Kalmár-Nagy Brigitta és Fodor Ákosné Rozika közleménye

Tisztelt Betegeink!

Örömmel tudatjuk Önökkel,hogy háziorvosukat:dr.Farmasi Róbertet munkája elismeréseként jelölték a 2019-es Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjra.
A Díjra jelölt orvosok közül a győztes az lesz, aki az Önök interneten leadott szavazataiból a legtöbbet kapja.
Kérjük kedves Betegeinket, hogy az elismerésüket kifejező szavazataikkal segítsék háziorvosukat, ezzel is megköszönve az Önök egészségéért végzett lelkiismeretes, odaadó, magas színvonalú munkáját!
Szavazni 2019.02.16-03.16 között lehet a WWW.SZENTGYORGYIALBERTORVOSIDIJ.HU oldalon.
Közreműködésüket köszönjük!

Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2019-01-29

MAMMOGRÁFIÁS SZŰRŐBUSZ ( EMLŐ SZŰRŐVIZSGÁLAT ) KISKUNFÉLEGYHÁZÁN

Tisztelt Betegeink!

2019.FEBRUÁR 5. és 20. között a Városi Kórház udvarán (Kkfháza, Fadrusz J.u.4.) állomásozó szűrőbuszban lehetőség nyílik az EMLŐ SZŰRŐVIZSGÁLATÁRA. A vizsgálathoz BEUTALÓ SZÜKSÉGES, valamint ELŐZETESEN IDŐPONTOT KELL FOGLALNI a következő telefonszámon: 06 30/ 257-28-36.
A RENDELÉSEK IDEJE: február 5-én reggel 8 órától, a többi napon reggel 7 órától.
JAVASOLJUK, HOGY MINÉL TÖBBEN ÉLJENEK A LEHETŐSÉGGEL!

Dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2019-01-18

A rendelői fő számítógép MEGHIBÁSODÁSA miatti megnövekedett várakozási idő miatt elnézésüket,megértésüket kérjük. Akinek nem feltétlenül szükséges,ne várjon.

Dr.Farmasi R.
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2017-11-29

PREVENCIÓS ("tanácsadás") RENDELÉS

Tisztelt Betegeink!

A szerdai PREVENCIÓS rendelésre CSAK AZ JELENTKEZZEN BE A TERMINÁLON, akinek MÁR VAN ELŐRE FOGLALT IDŐPONTJA ( MÁS NE, MERT az orvosi RENDELÉSNEK 16.00-kor VÉGE ÉS NINCS TOVÁBB BETEGELLÁTÁS)!
Ha prevenciós rendelésre (szerdánként 16.00-17.00 között) jönne, minden esetben JELEZZE A FOGLALÁSKOR, HOGY MILYEN OKBÓL JÖN!

SZABADSÁGOLÁSI,HELYETTESÍTÉSI IDŐSZAKBAN NINCS PREVENCIÓS RENDELÉS!

Dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2018-10-01

Tisztelt Betegeink!

A 2018.10.05-I PÊNTEKI HÁZIORVOSI RENDELÉS TOVÁBBKÉPZÉS MIATT CSAK 15 ÓRÁIG TART!

Dr.Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2018-09-16

BETEGSÉG MIATT DR.FARMASI RÓBERT RENDELÉSE
KEDDEN ( 09.18-án) 10 ÓRÁIG TART.

Megértésüket köszönöm:

Dr.Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2018-09-04

Tisztelt Betegeink!

A mai (09.04-kedd) napon dr.Farmasi Róbert háziorvosi rendelése 10.50-ig tart.