Hirdetmények

Dr. Farmasi Róbert - 2022-07-29

NYÁRI SZABADSÁG - DR.FARMASI RÓBERT ( 2022.07.29.)

Tisztelt Betegeink!

DR. FARMASI RÓBERT 2022.08.01-től 08.28-ig SZABADSÁGON LESZ. HELYETTESÍTI DR. SZEMERÉDI LÁSZLÓ saját rendelési idejében ( miénkkel egyező).
AZ ERODIUM rendszer a HELYETTESÍTÉSI IDŐSZAKBAN NEM FOGAD előzetes IDŐPONT FOGLALÁSOKAT ( a foglalt időpontok bizonytalan tarthatósága miatt).
Az asszisztensnők egyike ( Gyöngyi vagy Brigi) rendelési időben a rendelőben tartózkodik, dr. Farmasi Róbert praxisába tartozók a megszokott, saját elérhetőségeinken vehetik fel a kapcsolatot a Rendelővel.

Dr.Farmasi Róbert
Bakró-Nagy Attiláné Gyöngyi
Kalmár-Nagy Brigitta

Dr. Farmasi Róbert - 2020-06-12

DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

IDŐPONT FOGLALÁS AZ ERODIUMBAN

Tisztelt Betegeink!

RENDELÉSEINKRE ( orvosi vizsgálatra, vérvételre ) IDŐPONTOT KELL FOGLALNI,kérni!


Időpont foglaláskor a "MEGJEGYZÉS" rovatba BE KELL ÍRNIUK JÖVETELÜK CÉLJÁT. ( ezt azért kérjük, mert így elő tudunk készülni a találkozásra, előre átnézve leleteket egyéb dokumentumokat, papírokat tudunk előre megírni, kinyomtatni, stb., ezzel gyorsítva az ellátást) HA NEM ÍRJÁK BE, AZ IDŐPONT TÖRLŐDIK.


Kérjük olvassák el többi hirdetményünket is honlapunkon:
WWW.DRFARMASIROBERT.HU

Köszönjük megértő együttműködésüket mindannyiunk biztonsága érdekében:

Dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Bakró-Nagy Attiláné Gyöngyi

Dr. Farmasi Róbert - 2020-06-12

A RENDELÉS RENDJE / DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

( PRAXISBA TARTOZÓ BETEGEK A RENDELÉS RENDJÉT MAGUKRA NÉZVE KÖTELEZŐNEK FOGADJÁK EL)

Tisztelt Betegeink!

--LÉGÚTI/LÁZAS BETEG ( az érthetőség miatt: torka fáj, orra folyik, köhög stb!!!) személyesen NE JÖJJÖN A RENDELŐBE ( szükség esetén vegyen be láz-fájdalomcsillapítót, használjon orrsprayt), ELŐSZŐR ELÉRHETŐSÉGEINK VALAMELYIKÉN VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT, ÚGY EGYEZTETÜNK A TOVÁBBIAKRÓL. ( Az ilyen panaszos betegek az ÜGYELETRE SE MENJENEK AUTOMATIKUSAN, HANEM : előtte ott telefonon érdeklődjenek: 76/ 403 104)

--MINDEN ESETBEN IDŐPONTOT KELL FOGLALNI A RENDELÉSRE, - ( lsd.még Időpontfoglalás c.hirdetményt is) ( önálló foglaláskor a megjegyzésben oda kell írni jövetelük célját, aki ezt elmulasztja, annak időpontja törlődik)

--AKI ELŐZETES IDŐPONT FOGLALÁS NÉLKÜL ÉRKEZNE A RENDELÉSRE, ÉS ÁLLAPOTA NEM IGÉNYEL HALASZTHATATLAN ELLÁTÁST, annak egy KÉSŐBBI IDŐPONTOT ADUNK ÉS akkor fogadjuk. HALASZTHATATLAN ESETBEN AZ ELLÁTÁS MEGTÖRTÉNIK .( ORVOSI SZEMPONTÚ HALASZTHATATLANSÁGról, van szó,és NEM "KÉNYELMIRŐL"!) Kérjük ezzel ne éljenek vissza!

--a VELÜNK VALÓ EGYEZTETÉS,KAPCSOLAT FELVÉTEL MÓDJAI :

ERODIUM-rendszer E-RENDELÉS ( EZ A LEGKÉNYELMESEBB: Erodium-kártyával (a rendelőben lehet igényelni), " az internet éjjel-nappal nyitva ")). A zajló szűrő- prevenciós programjaink, szervezett,tömeges védőoltás beadások mellett a telefonon való elérés egyre nehezebb: nincs telefon központosunk, nincs több szobánk, nincs több kezünk, de igyekszünk! AZ E-RENDELÉSBE ÍRTAKAT RENDELÉSI IDŐBEN OLVASSUK.

TELEFON (aki ezt választja legyen türelmes, sokszor foglalt a vonal vagy kicsöng ,de nem tudjuk felvenni, mert: dolgozunk, mert Önökkel beszélünk, próbálják később, többször a hívást, illetve RÖVID, CÉLIRÁNYOS legyen a beszélgetés. Javasoljuk ,hogy AKI TEHETI TÉRJEN ÁT az internet-alapú ERODIUM rendszer használatára. Aki a Facebook-ot tudja használni, az Erodiumot is tudja !).

E-MAIL ( a Rendelő email-címe: RFARMASI@T-ONLINE.HU, az e-maileket RENDELÉSI IDŐBEN OLVASSUK, és válaszolunk rájuk.

--az IDŐPONTRA PONTOSAN KELL ÉRKEZNI , NEM sokkal HAMARABB ( a várótermi csoportosulás elkerülése céljából). Késés esetén az időpontjuk elveszik.

--RENDSZERESEN SZEDETT vényköteles gyógyszereik felíratása az ERODIUM-ban E-RENDELÉS keretében megírva a LEGKÉNYELMESEBB( Erodium-kártyával),vagy telefonon ( a beindult szűrő és prevenciós programjaink,védőoltások miatt is telefononos elérés nehezebb, bármennyire igyekszünk) vagy E-MAIL-ben lehetséges AKKOR, HA ÁLLAPOTUK VÁLTOZATLAN és NINCS ORVOSI VIZSGÁLATOT IGÉNYLŐ PANASZUK (lsd.még Gyógyszer íratás c.hirdetményt is)

--szociális ügyek intézéséhez szükséges dokumentumok, egyéb igazolások kiadása NEM AZONNAL történik: 5 munkanapon belül. Elkészültüket követően az Asszisztensi Irodából vihetők el rendelési időben ,

--a Rendelőintézet épületében MÁR BELÉPÉSKOR KÖTELEZŐ A SZÁJAT ÉS ORROT ELTAKARÓ MASZK VISELÉSE, egymástól tartsanak legalább
2 méter távolságot, a váróban HASZNÁLJÁK A KIHELYEZETT KÉZFERTŐTLENÍTŐT! LÉGÚTI BETEGSÉGGEL ( értsd: torokfájás, orrfolyás, köhögés és/vagy lázasan ne jöjjenek be az épületbe!

(Ezt a szabályozást a minőségi és biztonságos ellátás fenntarthatóságáért vezettük be, mert tarthatatlan az, hogy egy rendelésen a személyesen megjelent betegek száma elérte a 70-90 főt, főként, hogy ezen megjelenések döntő része teljesen indokolatlan, felesleges okból történt. MINDENKINEK AZ IDEJE A LEGDRÁGÁBB ( az egészsége mellett), NE A VÁRÓBAN ÜLDÖGÉLÉSRE FECSÉRELJÉK, használják az általunk felkínált modern lehetőségeket az ügyintézésre! Ekkora és főként felesleges megjelenés mellett az igényes munkavégzés nem fenntartható, ezt szeretnénk praxisunkban az önök együttműködésével,az önök érdekében elkerülni.)

MINDANNYIUNK ÉRDEKÉBEN KÖSZÖNJÜK FENTIEK MEGÉRTÉSÉT,TUDOMÁSUL VÉTELÉT, FEGYELMEZETT BETARTÁSÁT!

DR.FARMASI RÓBERT
BAKRÓ-NAGY ATTILÁNÉ GYÖNGYI
KALMÁR-NAGY BRIGITTA

Dr. Farmasi Róbert - 2019-12-13

GYÓGYSZER ÍRATÁS

Tisztelt Betegeink!

Vényköteles gyógyszer felírásakor a vényeket az EESZT-be ("FELHŐBE") továbbítjuk elektronikusan ( a RENDELÉS VÉGÉIG, NEM AZONNAL), AHONNAN A GYÓGYSZERTÁRBAN ( bármelyikben) TUDJÁK KIVÁLTANI TAJ-KÁRTYÁJUK ÉS SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYUK BEMUTATÁSÁVAL.

A személyre szóló, rendelői számítógépes nyilvántartásunkban nem szereplő (a beteg által szedett állandó gyógyszerek között nem szerepel, a Rendelőben még nem írtuk fel korábban) vényköteles gyógyszert megbeszélés nélkül nem írjuk fel.

AKKOR, HA ÁLLAPOTUK VÁLTOZATLAN és NINCS ORVOSI VIZSGÁLATOT IGÉNYLŐ PANASZUK, a következő lehetőségek állnak rendelkezésükre a szokásosan szedett gyógyszereik felíratására:

--HASZNÁLHATJÁK az ERODIUM rendszer E-RENDELÉS funkcióját ERODIUM KÁRTYÁVAL A WWW.ERODIUM.HU honlapról ( ez a mód a legkényelmesebb, az internet "éjjel-nappal nyitva tart",s telefonálni sem kell, figyelembe véve,hogy a zajló szűrő és prevenciós programjaink miatt a telefonos elérés nehezebb, akármennyire is igyekszünk ) vagy

--telefonálhatnak a RENDELÉSEK ELSŐ 2 ÓRÁJÁBAN :8.00-10.00, ill. 13.00-15.00 között.(KEVÉSBÉ AJÁNLOTT módszer)
MÁS IDŐSZAKBAN GYÓGYSZER ÍRATÁS CÉLJÁBÓL NE TELEFONÁLJANAK . Kérjük önöket,hogy mondandójukat fogják rövidre,a beszélgetés legyen célirányos, illetve javasoljuk,hogy TÉRJENEK ÁT az Erodium-rendszeren keresztüli internetes gyógyszer felíratásra ( E-RENDELÉS modul),ez a modern mód a legkényelmesebb annak,aki használ internetet. "aki facebook-ozni tud, az az Erodiumot is tudja kezelni")

(A telefonon megrendelt gyógyszereket nem abban a pillanatban írjuk fel, ahogy letették a telefont, úgyhogy ne a patikából telefonáljanak.)

FONTOS: MINDENKI TUD SZÁMOLNI, NE HAGYJÁK AZ UTOLSÓ PILLANATRA GYÓGYSZEREIK FELÍRATÁSÁT!( A HÁZIORVOSI ÜGYELET- mivel nem arra való - NEM ÍR FEL ELFOGYOTT, SZOKÁSOSAN SZEDETT GYÓGYSZEREKET!!!)

Tehát: önök jelzik nekünk, mi kell (legkényelmesebben az ERODIUM-BAN), mi felírjuk a "Felhőbe", önök kiváltják a gyógyszertárban TAJ-kártyával és személyi igazolvánnyal)

Dr.Farmasi Róbert
Bakró- Nagy Attiláné Gyöngyi
Fodor Ákosné Rozika +
Kalmár-Nagy Brigitta

Dr. Farmasi Róbert - 2018-02-12

IDŐPONT FOGLALÁS

Tisztelt Betegeink!

A RENDELÉSEINKRE (orvoshoz, asszisztenshez,vérvételre ) IDŐPONTOT KELL FOGLALNI.

Időpont foglalás MÓDJAI:

-- az ERODIUM-ban, meglévő Erodium -kártyájukkal az INTERNETEN EGY RÖVID KÉRDÉSSOR MEGVÁLASZOLÁSÁT KÖVETŐEN (www.erodium.hu).
FONTOS: BE KELL röviden ÍRNI A "MEGJEGYZÉS" ROVATBA,HOGY MILYEN CÉLBÓL JÖNNEK. AKI NEM ÍRJA BE JÖVETELE CÉLJÁT, ANNAK IDŐPONTJA AUTOMATIKUSAN TÖRLŐDIK!!!

--A VÁRÓTERMI BEJELENTKEZŐ TERMINÁLON( Erodium kártyájukkal azon is tudnak időpontot foglalni, ha nem akarnak a telefonnal kísérletezni vagy nem akarnak-tudnak az interneten), vagy

--TELEFONÁLHATNAK nekünk időpontért a KIJELÖLT FOGLALÁSI IDŐBEN :rendelések első 2 órája ( Ez a legkevésbé ajánlott,a telefon leterheltsége miatt). MÁS IDŐSZAKBAN ILYEN CÉLBÓL NE TELEFONÁLJANAK A RENDELŐBE, mert az állandó telefonálás ellehetetleníti a rendelést.

Kontroll vizsgálatokra beutalók íratása céljából ASSZISZTENSHEZ IS KELL FOGLALNI ( A FOGLALÁSKOR UGYANÍGY BEÍRVA JÖVETELÜK CÉLJÁT.HA NEM ÍRJÁK BE , AZ IDŐPONT AUTOMATIKUSAN TÖRLŐDIK),így minimalizálható a váróban lévők száma , a fertőzés veszélye!

AKI ELŐZETES IDŐPONT FOGLALÁS NÉLKÜL ÉRKEZIK A RENDELÉSRE, ÉS ÁLLAPOTA NEM IGÉNYEL HALASZTHATATLAN ELLÁTÁST,az időpontot kap tőlünk . HALASZTHATATLAN ESETBEN ( ORVOSI sürgősségről van szó,és NEM "kényelmiről"!) az ellátás természetesen megtörténik. Kérjük ezzel ne éljenek vissza!

Együttműködésüket köszöni:

Dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika +

Dr. Farmasi Róbert - 2022-05-10

Mozogni! Mozogni! Mozogni!

Tisztelt Betegeink!

Egy egészséges kezdeményezés városunkban:

https://felegyhazikozlony.eu/hirek/25293/setara-buzdit-a-gyalog-balog-setaklub-felegyhaza-csoport

Aki kedvet kap, csatlakozzon hozzájuk, megéri!

Dr. Farmasi Róbert
Bakró-Nagy Attiláné gyöngyi
Kalmár-Nagy Brigitta

Dr. Farmasi Róbert - 2022-01-13

A RENDELŐ TELEFONSZÁMAI (2021.11.11-től)

06 30 942 3137
06 30 750 0609

Használhatják mindkét számot a sikeresebb rendelői telefon elérések érdekében. ( ha mindenképpen a telefonos elérést próbálják)

GYÓGYSZERT ÍRATNI ÉS / VAGY IDŐPONTOT FOGLALNI TELEFONON A RENDELÉSEK ELSŐ KÉT ÓRÁJÁBAN LEHETSÉGES.( erre azért van szükség, hogy az értékes rendelési időben HASZNOSABB tevékenységgel tudjanak a jól képzett nővérek foglalkozni, pl. szűréseket szervezni, védőoltásokat beadni, tanácsadást folytatni stb.)

Dr. Farmasi Róbert
Bakró-Nagy Attiláné Gyöngyi
Kalmár-Nagy Brigitta

Dr. Farmasi Róbert - 2021-11-10

BŐVÜLT A RENDELŐ TELEFONOS ELÉRHETŐSÉGE 2021.11.11-TŐL ! ( 2021.11.10.)

Tisztelt Betegeink!

Érzékeltük a Rendelő telefonos elérhetőségének gyakori nehézségét - ami a COVID járvány miatt rendkívüli módon megszaporodott feladataink miatt állt elő - 2021.11.11-től ÚJABB TELEFONSZÁMOT tettünk elérhetővé, amelyen hívhatnak bennünket , DE GYÓGYSZER ÍRATÁSRA ÉS/VAGY IDŐPONTFOGLALÁSRA TOVÁBBRA IS A RENDELÉSEK ELSŐ KÉT ÓRÁJÁBAN VAN LEHETŐSÉG !
MÁS IDŐPONTBAN EZEK MIATT NE TELEFONÁLJANAK ! ( erre azért van szükség, hogy az értékes rendelési időben HASZNOSABB tevékenységgel tudjanak a jól képzett nővérek is foglalkozni, pl. szűréseket szervezni, védőoltásokat beadni, tanácsadást folytatni stb.)

A két TELEFONSZÁM, amin elérhetnek bennünket : 06 30 942 31 37 ( régi számunk, változatlan) VAGY 06 30 750 06 09 ( ÚJ ).

Bízunk benne, hogy ezzel az intézkedésünkkel a Rendelőt a jövőben könnyebben el tudják érni. Továbbra is azt tanácsoljuk ne a telefonos kapcsolatfelvételhez ragaszkodjanak mindenáron... Ugyanakkor kérjük Önöket, hogy TARTSÁK BE A RENDELÉS RENDJÉT, SZABÁLYAIT !( lsd. a Hirdetmények között)

Együttműködésüket köszöni:
Dr. Farmasi Róbert
Bakró-Nagy Attiláné Gyöngyi
Kalmár-Nagy Brigitta

Dr. Farmasi Róbert - 2021-11-07

LÉTREJÖTT A RENDELŐ FACEBOOK OLDALA ( 2021.11.07)

Tisztelt Betegeink!

Az ÖNÖK FELÉ irányuló kapcsolattartás könnyítése érdekében létrehoztuk a Rendelő Facebook oldalát. Az oldalon hirdetményeket, INFORMÁCIÓKAT fogunk KÖZÖLNI, ÜZENETEKET AZ OLDAL NEM FOGAD!

Ha értesülni szeretnének rendelői hírekről, meg szeretnék kapni a rendelővel-rendeléssel kapcsolatos legújabb információkat, ne felejtsék el KÖVETNI OLDALUNKAT ( nyomják meg a " like" gombot) !

https://www.facebook.com/Dr-Farmasi-R%C3%B3bert-H%C3%A1ziorvosi-Rendel%C5%91-Kiskunf%C3%A9legyh%C3%A1za-109884641501359Dr. Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2019-06-28

ORVOSI ÜGYELET Kiskunfélegyháza
DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

Tisztelt Betegeink!

A Központi Háziorvosi Ügyelet CÍME: 6100 Kiskunfélegyháza, Korond u.5. ( bejárat a Korond u. felől az udvari parkoló felé, csengő az utcán,a, kapu mellett a falon,itt kell bejelentkezni)
Az Ügyelet TELEFONSZÁMA: 06 76 403 104.
Az ügyeleti ellátás NEM MEGHOSSZABBÍTOTT HÁZIORVOSI RENDELÉS, CSAK FELTÉTLENÜL INDOKOLT esetben vegyék igénybe(AMENNYIBEN ÁLLAPOTUK NEM TESZI LEHETŐVÉ, HOGY MEGVÁRJÁK A KÖVETKEZŐ HÁZIORVOSI RENDELÉST), például NEM OK A háziorvosi ÜGYELET IGÉNYBEVÉTELÉRE: kullancs eltávolítás, a "megfázás","3 napja-1 hete fáj a torkom, fogam",hasmenés,hőemelkedés,nem magas láz,ezek vény nélküli patikai szerekkel kezelhetők a következő háziorvosi rendelésig. Az ÜGYELET NEM ÍRJA FEL AZ "ELFOGYOTT,SZOKÁSOSAN SZEDETT GYÓGYSZEREKET",mindenki számoljon ezzel,különösen hétvége, többnapos ünnep előtt)!

BALESET,SÉRÜLÉS KAPCSÁN A KÓRHÁZBAN LÉVŐ SÜRGŐSSÉGI BETEGELLÁTÓ HELYET KELL FELKERESNI,AMI SZINTÉN RÉSZT VESZ AZ ÜGYELETI ELLÁTÁSBAN( Kiskunfélegyháza, Fadrusz János u.4.)

LÁZAS és/vagy LÉGÚTI BETEGSÉGGEL NE MENJENEK AZ ÜGYELETRE , hanem HÍVJÁK a 76/403-104-es TELEFONSZÁMOT ELŐSZÖR!

Dr.Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2018-01-14

SZERDAI NAPOKON AZ ORVOSI RENDELÉS 13:00-TÓL 16:00 ÓRÁIG TART!

SZERDÁNKÉNT 16:00 órától 17:00 óráig PREVENCIÓS ("tanácsadás") RENDELÉS zajlik KIZÁRÓLAG ELŐZETES IDŐPONT EGYEZTETÉS ALAPJÁN ÉS NINCS EGYÉB BETEGELLÁTÁS.

ERODIUM kártyával rendelkezők az internetes felületen foglalhatnak maguknak időpontot ,MINDEN ESETBEN BEÍRVA JÖVETELÜK CÉLJÁT.
Dr.Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2017-01-28

VÉRVÉTEL A RENDELŐBEN / DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE


Tisztelt Betegeink!

VÉRVÉTEL KEDDENként és CSÜTÖRTÖKÖNként REGGEL 7.30-8.00 között ELŐZETES IDŐPONT FOGLALÁST KÖVETŐEN! ( lázas és/vagy légúti beteg nem foglalhat időpontot)

A HÁZIORVOSI RENDELŐBEN történő vérvétel kényelmi jellegű szolgáltatás ,TÉRÍTÉSI DÍJ ELLENÉBEN vehető igénybe.
IDŐPONT FOGLALÁS ERODIUM KÁRTYÁVAL A WWW.ERODIUM.HU OLDALON .

( A Kórházban - Kkfháza,Fadrusz J.u.4.- történő vérvétel térítésmentes, munkanapokon 7.00-9.00 óra között vehető igénybe)

dr. Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Bakró-Nagy Attiláné Gyöngyi

Dr. Farmasi Róbert - 2020-03-15

INFORMÁCIÓK,HIRDETMÉNYEK HONLAPUNKON/ DR.FARMASI RÓBERT hirdetménye

WWW.DRFARMASIROBERT.HU

Dr. Farmasi Róbert - 2019-01-13

VEZETŐI ENGEDÉLY MEGHOSSZABBÍTÁS

Tisztelt Betegeink!

Kérjük Önöket, ha az Erodium rendszerben foglalnak időpontot vezetői engedély egészségügyi érvényességének meghosszabbításához szükséges orvosi vizsgálatra,akkor TÖLTSÉK KI az ezzel kapcsolatos KÉRDŐÍVEKET, így csökkenthetik a rendelői vizsgálat idejét!

Dr.Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2018-05-23

SORSZÁMOS BEHÍVÁS/ DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

AKIT ZAVAR A NEVÉNEK BEMONDÁSA ELLÁTÁSRA BEHÍVÁSKOR,az a várótermi terminálon való bejelentkezéskor SORSZÁM SZERINT IS KÉRHETI BEHÍVÁSÁT. Ha ezt választja, JEGYEZZE MEG A SORSZÁMÁT, MERT EZ ALAPJÁN KERÜL BEHÍVÁSRA (nem a nevét fogja hallani, amikor beszólítjuk, hanem a sorszámát)!
Ha elfelejti sorszámát, újra bejelentkezve a terminálon, megtekintheti azt.

TEHÁT: HA SORSZÁM SZERINTI BEHÍVÁST KÉRT A TERMINÁLON, AKKOR JEGYEZZE MEG A SORSZÁMÁT!!!

dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Bakró-Nagy Attiláné Gyöngyi

Dr. Farmasi Róbert - 2016-05-26

PRAXISBA BEJELENTKEZÉS---UTCAJEGYZÉK ("Honnan fogadunk beteget?" OLVASSÁK EL A RENDELÉS RENDJÉRŐL SZÓLÓ HIRDETMÉNYT IS)

DR.FARMASI RÓBERT-hez (7.számú FELNŐTT háziorvosi körzet) Kiskunfélegyháza alábbi területei tartoznak a területi ellátási kötelezettségi elv alapján ( TERÜLETEN KÍVÜLI BETEGET MÁR NEM FOGADUNK, ILLETVE HIVATALOSAN NEM EZEN CÍMEKRE BEJELENTKEZETT LAKOSOK praxisba felvétele más háziorvostól átjelentkezési szándék esetén INDOKLÁS NÉLKÜL ELUTASÍTHATÓ. A praxis BETÖLTÖTT 18 ÉVES KORTÓL fogad új beteget a lenti lakcímekről, KIZÁRÓLAG ELŐZETES IDŐPONT EGYEZTETÉST KÖVETŐEN.GYERMEKORVOSTÓL VALÓ ÁTJELENTKEZÉST NE HALASSZÁK AZ UTOLSÓ UTÁNI PILLANTRA,amikor már a gyermekorvos kollégák már nem láthatják el!):

A PRAXISBA VALÓ FELVÉTELKOR ELFOGADJÁK A RENDELÉS - BETARTANDÓ - RENDJÉT.( lásd fentebb az " A rendelés rendje" című hirdetményt is)

Arany János u.páros oldal 58-ig,páratlan o.59-ig
Báthory u.
Béke u.
Blandina nővér u.
Csólyosi u.
Haubner Károly u.
Dr.Holló L.u páros oldal 30-ig, páratlan o.27-ig
Jókai u.
Kalmár József u.
Karinthy Frigyes u.
Kert u.
Klapka u.
Molnár Béla u.
Nyomás II.
Oskola u.
Pázmány u.
Petőfi u. páros oldal 20-ig,páratlan o. 59-ig
Petőfi tér
Szegedi út páros oldal 56-tól, páratlan o. 61-től
Tulipán u.
Városkert
TANYÁK: I.ker 174-362.
III.ker 174-231.Dr.Farmasi Róbert
Bakró-Nagy Attiláné Gyöngyi
Kalmár-Nagy Brigitta

Dr. Farmasi Róbert - 2019-03-18

SZENT-GYÖRGYI ALBERT ORVOSI DÍJ 2019.

Tisztelt Betegeim és támogatóim!

Szeretném megköszönni szavazataikat,amelyekkel segítettek a díjra jelölést követő szavazási időszakban! Támogatásuknak köszönhetően Bács-Kiskun, Csongrád és Békés megye 78 jelöltje közül a 10.helyen végezhettem.
Köszönöm megtisztelő bizalmukat!

Dr.Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2020-05-27

EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI IRODA ( EFI ) KISKUNFÉLEGYHÁZA

Városunkban is működik EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI IRODA( EFI). Az iroda működésének fő célja a lakosok egészségi állapotának javítása különféle egészségfejlesztési, életmódváltó programok megvalósítása által ( mozgás programok, diéta-táplálkozás-fogyás, dohányzásról leszoktatás, alkohol problémák,mentális segítség nyújtás, felvilágosítás, gyászfeldolgozás stb). Sokféle szakképesítéssel rendelkező munkatárssal várják az Önök jelentkezését. Irodájuk az Egészségközpont 4. emeletén található ( Kiskunfélegyháza, Korond u.5.)
Telefon: 06 76/ 784 832
Programokkal kapcsolatos információ: www.efi.kiskunfelegyhaza.hu


Forduljanak hozzájuk bizalommal! (térítésmentes szolgáltatás)

Dr. Farmasi Róbert - 2018-05-09

KÓRHÁZI BUSZJÁRAT KECSKEMÉTRE

HÉTFŐ,SZERDA,PÉNTEKi napokon ingyenes Kórházi Buszjárat közlekedik Kecskemétre a Megyei Kórházba ( a Megyei Kórház hátsó portája mögé érkezik, innen is indul vissza).
MEGÁLLÓHELYEK:
7.15 Csanyi Úti Szoc.Otthon
7.20 Hattyúház
7.25 Lakótelepi buszmegálló
7.35 Aranyhegyi Csárda buszmegálló
VISSZAFELÉ 15.00-kor INDUL a busz, a fenti megállóhelyeket érintve.

Az utazás ÉRVÉNYES BEUTALÓ felmutatásával INGYENES. Az arra rászoruló betegeket egy fő ingyenesen elkísérheti. A SOFŐR BETEGMOZGATÁST NEM VÉGEZ, mozgásukban korlátozott betegek utaztatása kísérővel szükséges!

Dr. Farmasi Róbert - 2017-05-15

ORVOSLÁTOGATÓK RÉSZÉRE

Kérem az- esetlegesen- Erodium kártyával rendelkező orvoslátogatókat, hogy sem az internetes felüleleten, sem a terminálon NE FOGLALJANAK időpontot maguknak látogatás céljából. Orvoslátogatók fogadása ELŐZETES telefonos időpont EGYEZTETÉS alapján történik KEDDI és CSÜTÖRTÖKI napokon .(tel:06 30 9423137 )

Dr.Farmasi Róbert

Korábbi hirdetmények

Dr. Farmasi Róbert - 2022-07-12

TÁJÉKOZTATÁS / HELYETTESÍTÉS 2022.07.29-ig ( DR. SZEMERÉDI LÁSZLÓ BETEGEI RÉSZÉRE )

DR SZEMERÉDI LÁSZLÓ BETEGEINEK A SAJÁT RENDELŐJÜKbe kell bejelentkezniük a nyári helyettesítési időszakban is! ( ügyeik ott intéződnek)
IDŐPONT FOGLALÁS nyomatékosan AJÁNLOTT ( A SAJÁT RENDELŐJÜKBEN) !
Aki nem időpontra érkezne, készüljön fel hosszabb várakozásra.
Az asszisztensnők is gyakran egyedül dolgoznak, legyenek erre tekintettel, türelmüket kérjük, Önöknek segítenek!

Megértésüket köszönjük!

Dr Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2022-05-19

DR FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

Tisztelt Betegeink!

DR SZEMERÉDI LÁSZLÓ TÁVOLLÉTE MIATT a mai napon ( 2022.05.19,csütörtök) a kiadott időpontok TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK ( helyettesítés zajlik )
Megértésüket köszönve:

Dr.Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2022-05-04

CSONTRITKULÁS SZŰRŐVIZSGÁLAT ( INGYENES) A VÁROSI KÓRHÁZBAN

Tisztelt Betegeink!

A félegyházi Városi Kórház vezetőségétől kapott tájékoztatás alapján:
A félegyházi Kórházban működő Reumatológiai Szakrendelésen a LENTEBB JELÖLT NAPOKON ingyenes CSONTRITKULÁS SZŰRÉST végeznek 55 ÉV FELETTI HÖLGYEKNEK és 65 ÉV FELETTI FÉRFIAKNAK, AKIK NEM RÉSZESÜLNEK CSONTRITKULÁS ELLENI KEZELÉSBEN :

2022.05.11. ( szerda)
2022.05.12. (csütörtök)
2022.05.18. (szerda)
2022.05.19. (csütörtök)
2022.05.25. (szerda)
2022.05.26. ( csütörtök)
A vizsgálatokat a fenti napokon 10.00-13.30 között végzik érkezési sorrendben.

( KÜLÖNÖSEN JAVASOLT AZOKNAK, akiknél a családban előfordult csontritkulás, akik cukorbetegek, vesebetegek, pajzsmirigy betegségük van, dohányoznak, legalább 3 cm-rel csökkent a testmagasságuk, volt korábban csonttörésük, ami kis erőbehatásra következett be, főleg, ha már többször )

Éljenek a lehetőséggel, akik a fenti csoportba tartoznak, menjenek el minél többen a vizsgálatra!

Dr. Farmasi Róbert
Bakró-Nagy Attiláné Gyöngyi
Kalmár-Nagy Brigitta

Dr. Farmasi Róbert - 2022-02-04

INFORMATIKAI FEJLESZTÉS A RENDELŐBEN ( közzétéve: 2022.02.04.)

Tisztelt Betegeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Rendelő informatikai fejlesztése miatt 2022.02.07-én ( hétfőn) a rendelés 15.30-ig tart.

A Rendelő telefonszámai és elérhetősége továbbra is: 06309423137, 06307500609, email és Erodium : e-rendelés ( Erodium-kártyával).

Dr. Farmasi Róbert
Bakró-Nagy Attiláné
Kalmár- Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2022-01-17

TÁJÉKOZTATÁS: ELMARADÓ RENDELÉS 2022.01.21-ÉN (PÉNTEK)

Tisztelt Betegeink!

Az Egészségügy felső vezetése által a háziorvosok számára "elrendelt kötelező oltási hétvége " egyik napja Praxisunkban 2022.01.21-én ( pénteken) lesz.Ezen a napon a rendelési időben COVID fertőzés elleni védőoltások beadását végezzük , emiatt rendelés nem lesz.

Dr. Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2021-12-29

Praxisok számára Kötelezően Elrendelt Oltási Hétvége- 2022.január ( 2021.12.29.)

Tisztelt Betegeink!

Az Önök COVID fertőzés elleni OLTÁSI HAJLANDÓSÁGÁNAK NÖVELÉSÉRE 2022. JANUÁRJÁRA KÖTELEZŐ OLTÁSI HÉTVÉGÉT írtak elő számunkra ( függetlenül attól, hogy Praxisunkban - folyamatosan csökkenő lakossági igény mellett -kisebb szünetekkel folyamatosan részt vettünk a COVID elleni oltások szervezésében és beadásában a kezdetektől fogva).
ELŐRELÁTHATÓLAG ez az időpont 2022.01.21-22.
Aki még szeretne kapni COVID fertőzés elleni védőoltást, az a Rendelő valamelyik elérhetőségén jelezheti felénk oltás felvételi szándékát.( email, Erodium, két telefon valamelyike)
( ha újabb információ jut birtokunkba, jelen hirdetmény frissül)

Dr. Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2021-11-22

Tisztelt Betegeink! (2021.11.22.)

A mai napon ( 2021.11.22. hétfő) a Rendelőintézetben az internet szolgáltatás hibájából kifolyólag a háziorvosi rendelés(ek) korlátozottan működőképesek ( tekinettel arra, hogy minden , a hatékony munkát szolgáló rendszerünk internet függő). A hibát reméljük mihamarabb elhárítja a Szolgáltató, addig is megértésüket vagyunk kénytelenek kérni.

Dr. Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2021-11-17

COVID ELLENI OLTÁSI AKCIÓ 2021.11.22-TŐL A KISKUNFÉLEGYHÁZI KÓRHÁZI OLTÓPONTON/ A KÓRHÁZ TÁJÉKOZTATÁSA ALAPJÁN (2021.11.17.)

Tisztelt Betegeink!

A KISKUNFÉLEGYHÁZI VÁROSI KÓRHÁZBAN üzemelő OLTÓPONT november 22-től való nyitvatartása és az adott oltóanyagok eloszlása az alábbiak szerint alakul:

Az 1-ES OLTÓPONT az eddigiek szerint NETES FOGLALÁSSAL működik, hétfőtől péntekig 8.00-16.00 óráig.

A 2-es OLTÓPONT
HÉTFŐN 7.30-tól 19.00-ig tart nyitva, oltóanyagok a teljes nyitvatartás alatt: Pfizer, Sinopharm, AstraZeneca.
KEDDEN 7.30-tól 19.00-ig tart nyitva, oltóanyagok a teljes nyitvatartás alatt: Pfizer, Sinopharm, AstraZeneca.
JANSSEN oltóanyagot KEDDEN 8.00-tól 13.00-ig, MODERNA oltóanyagot KEDDEN 14.00-től 19.00-ig kaphatnak.
SZERDÁN 7.30-tól 19.00-ig tart nyitva, oltóanyagok a teljes nyitvatartás alatt: Pfizer, Sinopharm, AstraZeneca.
CSÜTÖRTÖKÖN 7.30-tól 19.00-ig tart nyitva, oltóanyagok a teljes nyitvatartás alatt: Pfizer, Sinopharm, AstraZeneca
JANSSEN oltóanyag 14.00-től 19.00-ig áll rendelkezésre, MODERNA 8.00-tól 13.00-ig.
PÉNTEKEN 7.30-tól 19.00-ig tart nyitva, elérhető oltóanyagok a teljes nyitvatartás alatt Pfizer, Sinopharm, AstraZeneca.
SZOMBATON ÉS VASÁRNAP 8.00-tól 12.00-ig tart nyitva, a nyitvatartás ideje alatt Pfizer, Sinopharm és AstraZeneca oltóanyag érhető el.

( A Kórház tájékoztatása)

Dr. Farmasi Róbert - 2021-10-23

SZABADSÁG ( 2021.10.23.)

Tisztelt Betegeink!

2021.10.25 és 10.29. között Dr. Farmasi Róbert szabadságon lesz. Helyettesíti Dr. Szemerédi László saját rendelési idejében. A szabadságolás idején a foglalt IDŐPONTOK kizárólag TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!
A korábbi gyakorlatnak megfelelően Dr. Farmasi Róbert betegei SAJÁT RENDELŐJÜK TELEFONSZÁMÁN hívják a Rendelőt, ha mindenképpen telefonálni akarnak.

Továbbra is inkább az Erodium vagy email használatát javasoljuk gyógyszeríratás céljára, különös tekintettel a beinduló influenza oltásokra is!

VISELJÉK A MASZKOT ZÁRT TEREKBEN ÉS OTT, AHOL NEM TARTHATÓ A MEGFELELŐ TÁVOLSÁG !!! ( ATTÓL, HOGY NEM KÖTELEZŐ, A JÓZAN ÉSZ EZT DIKTÁLJA. AZ OLTÁS NEM VÉD MEG TELJES BIZTONSÁGGAL A COVID BETEGSÉGTŐL! )

Dr. Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2021-08-09

NYÁRI HELYETTESÍTÉSI IDŐSZAK 2021. ( 2021.08.09.)

Tisztelt Betegeink!

2021.08.09-08.22.között Dr. Szemerédi László szabadságát tölti. Az ezen időszakra szóló IDŐPONTFOGLALÁSAIK csak TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, mivel ebben az időszakban azok pontos tartását nem tudom garantálni, a várakozási idejük akár lényegesen hosszabb lehet az eddig nálunk megszokottnál.

Dr. Szemerédi László betegei a saját rendelőjüket hívják telefonon,a saját rendelőjük email címét használják ügyintézés céljából.

Kérem, hogy AKINEK NEM LÉTFONTOSSÁGÚ, NE EBBEN AZ IDŐSZAKBAN keresse fel a rendelést.

Együttműködésüket köszönöm!

Dr. Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2021-07-21

Tisztelt Betegeink! Dr.Farmasi Róbert hirdetménye( 2021.07.21.)

A szabadságolás idején foglalt időpontjaik pusztán TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK,AZOK TARTÁSÁT EBBEN AZ IDŐSZAKBAN NEM TUDJUK GARANTÁLNI!
Megértésüket köszöni:

Kalmár-Nagy Brigitta
Dr.Szemerédi László

Dr. Farmasi Róbert - 2021-07-16

Tisztelt Betegeink! ( 2021.07.20.)

Dr. Farmasi Róbert július 17-30. között szabadságon lesz. Helyettes orvos : dr.Szemerédi László saját rendelési idejében.

FONTOS: FARMASI DR BETEGEI A SAJÁT RENDELŐJÜK( 06 30 942 31 37)TELEFONSZÁMÁT HÍVJÁK RENDELÉSI IDŐBEN , HA TELEFONON INTÉZNÉNEK VALAMIT, NE SZEMERÉDI DR-ÉT!!!!!!

HA MINDENKÉPPEN A HELYETTESÍTÉS ALATT JÖNNE ÉS FOGLAL IDŐPONTOT, VEGYE FIGYELEMBE, HOGY AZ IDŐPONT EZEN IDŐSZAKBAN PUSZTÁN TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ, TARTÁSA ESETLEGES. ( a helyettes orvos 2 körzetet lát el)

Dr. Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta

Dr. Farmasi Róbert - 2021-05-19

DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

Tisztelt Betegeink!

RENDELÉSEINKRE ( orvosi vizsgálatra és vérvételre) IDŐPONTFOGLALÁS SZÜKSÉGES- az önök érdekében.( Erre azért van szükség, mert minőségi ellátást csak akkor tudok / tudunk végezni, ha van önökre időnk.)

LÉGÚTI betegnek ( köhög, torka fáj, orra folyik, lázas, tüsszög stb.) ELŐSZÖR VALAMELYIK ELÉRHETŐSÉGÜNKÖN KELL JELENTKEZNIE a rendelési időben, a RENDELŐBE EGYEZTETÉS NÉLKÜL NE JÖJJÖN.

Ha önállóan foglalnak időpontot, a "MEGJEGYZÉS"rovatba ÍRJÁK BE röviden, hogy MIÉRT jönnek ( az ellátás gyorsítása érdekében). Aki ezt elmulasztja, annak időpontja törlődik.

TELEFONON GYÓGYSZERT ÍRATNI A RENDELÉS ELSŐ KÉT ÓRÁJÁBAN LEHETSÉGES , MÁS IDŐPONTBAN EMIATT NE TELEFONÁLJANAK. ( erre azért van szükség, hogy az értékes rendelési időben HASZNOSABB tevékenységgel tudjanak a jól képzett nővérek foglalkozni, pl. szűréseket szervezni, védőoltásokat beadni, tanácsadást folytatni stb.- szintén az önök érdekében )
JAVASOLJUK,HOGY TÉRJENEK ÁT EMAIL-BEN VAGY ERODIUMON KERESZTÜLI GYÓGYSZER FELÍRATÁSRA, IDŐPONT KÉRÉSRE.
A gyógyszereik felíratását NE HALASSZÁK az utolsó pillanatra!


(Lsd. a honlapon a Rendelés rendje című hirdetményt is!)


Dr.Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2021-04-02

Tisztelt Betegeink!

MARADJANAK OTTHON, HÚSVÉTKOR SE MENJENEK SEHOVA!!!
Rengeteg a fertőzött, a kórházakban már így is extrém a terhelés!

Dr. Farmasi Róbert - 2021-03-04

OLTÁSSZERVEZŐ
COVID 19 VÉDŐOLTÁSRA IDŐPONT FOGLALÁS ÖNÁLLÓAN ! ( 2021.03.12-től)
Az OLTÁSSZERVEZŐ HASZNÁLATÁHOZ NEM SZÜKSÉGES ERODIUM- kártya, CSUPÁN AZ OLTÁSRA REGISZTRÁCIÓJUKKOR MEGADOTT EMAIL-CÍM, TAJ-SZÁM és SZÜLETÉSI IDŐ !


( A VÉDŐOLTÁSRA REGISZTRÁCIÓKOR ADJANAK MEG EMAIL CÍMET is( idősek esetén valamely rokonét esetleg, aki FIGYELI IS EZT AZ EMAILT(!), ezzel a kommunikáció lényegesen egyszerűbb, gyorsabb. Jelen járványügyi helyzetben és védőoltás ellátottság mellett már nem telefonálgatunk senkinek védőoltás ügyben.

Tisztelt Betegeink!

AMINT ÉRTESÍTENEK BENNÜNKET, hogy valamely oltóanyag ( jelenleg: Pfizer/BioNtech, Moderna, Sinopharm, AstraZeneca, Szputnyik, Janssen) elérhető, megnyitunk egy IDŐPONT FOGLALÁSI FELÜLETET, ahol a védőoltásra korábban REGISZTRÁLTAK tudnak IDŐPONTOT FOGLALNI MAGUKNAK. A RENDSZERÜNK ÁLTAL ÖNÖKNEK KÜLDÖTT EMAIL egy TÁJÉKOZTATÁS arról, hogy valamelyik oltóanyag elérhető, illetve, hogy lehetősége van a Rendelőben vagy valamelyik oltóponton beoltatni vele magát. Mégegyszer: csak EGY LEHETŐSÉG, ha valaki a számára elérhető oltást ( zöld színnel) nem kéri , akkor az EMAIL-ben LÉVŐ LINKRE KATTINTVA jelezheti, hogy ő ezt a vakcina típust nem fogadja el( mert mondjuk nem akar ilyen-olyan vakcinát kapni, hanem még vár egy másikra, mondjuk: a vírus nem vár). ŐT KÉSŐBB ÚJRA ÉRTESÍTJÜK, ha másfajta oltóanyag érkezik, de ADDIG VÁRNIA KELL. Ezalatt látogasson vissza időről-időre az Oltásszervezőbe, hogy mihamarabb észlelhesse, ha új oltóanyag jelenik meg a neve mellett. HA AZ OLTÁST KÉRI, AKKOR AZ EMAIL-BEN LÉVŐ LINKRE KATTINTVA AZ ELŐJEGYZÉSI FELÜLETEN FOGLALHAT IS MAGÁNAK IDŐPONTOT a még szabad helyek erejéig.( az időpontok gyorsan betelnek, nem érdemes sokat várni ÉS LEGYENEK FIGYELEMMEL ARRA,HOGY NEM MINDEN ESETBEN A RENDELŐNKBEN TÖRTÉNIK A VÉDŐOLTÁS,HANEM ESETENKÉNT VALAMELYIK OLTÓPONTON!!!)

Aki már lépett be az Oltásszervezőbe, de akkor nem kérte az elérhető védőoltást ( zöld színnel), az látogasson oda vissza időről-időre, mert a vakcinák érkezésétől függően megjelenhet a neve mellett a várt védőoltás és akkor foglalhat magának időpontot.

A védőoltásra REGISZTRÁCIÓ SORÁN OLYAN EMAIL CÍMET ADJANAK MEG, AMIT FIGYELNEK, MERT RENDSZERÜNK ERRE A CÍMRE KÜLD ÜZENETET, ha védőoltás elérhető !
Dr. Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné

Dr. Farmasi Róbert - 2020-10-22

ÚJ- SZABADSÁG/ DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE 2020.10.22.

Tisztelt Betegeink!

2020.10.26. és 10.29.között Dr.Farmasi Róbert szabadságon lesz. Helyettes dr.Szemerédi László saját rendelési idejében.

Dr.Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2020-10-16

INFLUENZA 2020/2021 2020.11.29.

TISZTELT BETEGEINK!

A 2020/2021-ES INFLUENZA SZEZONRA A VÉDŐOLTÁS MÉG ELÉRHETÖ!

A védőoltás az ASSZISZTENSI IRODÁBAN vehető fel KIZÁRÓLAG ELŐZETES IDŐPONT FOGLALÁST KÖVETŐEN, PANASZ ÉS TÜNETMENTES ÁLLAPOTBAN!

Akiknek van Erodium-kártyájuk, azok az internetes felületen is foglalhatnak maguknak időpontot "ASSZISZTENSI ELLÁTÁSRA" a védőoltás felvételére ( MIUTÁN VÁLASZOLTAK EGY RÖVID KÉRDÉSSORRA AZ ERODIUMBAN) MINDEN ESETBEN BEÍRVA A MEGJEGYZÉSHEZ,HOGY INFLUENZA VÉDŐOLTÁSRA JÖNNEK!
MÁS ELLÁTÁS ILYENKOR NEM TÖRTÉNIK: NINCS RECEPTÍRATÁS,IGAZOLÁS-KÉRÉS,LELET LEADÁS STB.,CSAK OLTÁS!

AKI NEM ÍRJA BE JÖVETELE CÉLJÁT, ANNAK IDŐPONTJA AUTOMATIKUSAN TÖRLŐDIK!

FONTOS: A KAPOTT IDŐPONTJUK ELŐTT 1-2 PERCCEL ÉRKEZZENEK CSAK, KÉZFERTŐTLENÍTÉS,ORROT-SZÁJAT ELTAKARÓ MASZK VISELÉSE,TÁVOLSÁGTARTÁS KÖTELEZŐ!

A TERMINÁLON AZ ASSZISZTENSI ELLÁTÁSRA(!) KELL BEJELENTKEZNI INFLUENZA VÉDŐOLTÁS CÉLJÁBÓL.

OLTÁSI KÖNYVEIKET HOZZÁK MAGUKKAL!


Dr. Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2020-08-01

ÚJ- NYÁRI SZABADSÁG DR.FARMASI RÓBERT

Tisztelt Betegeink!

2020.08.03-08.26-ig dr. Farmasi Róbert szabadságon. Helyettesítő orvos Dr. Szemerédi László saját rendelési idejében. Amennyiben lehetséges, ebben az időszakban csak halaszthatatlan problémájukkal keressék a Rendelést. Szükség esetén Rozika vagy Brigi ad időpontot rendelési időben saját rendelői telefonszámunkon (0630 942 3137)!

Dr. Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2022-03-01

TÁPPÉNZES FELÜLVIZSGÁLAT 2022.MÁRCIUS ( közzétéve: 03.14.)

Tisztelt Betegeink!

2022.03.21-én 13.00 órától a Háziorvosi Rendelőben táppénzes felülvizsgálat zajlik a 30 napnál régebben keresőképtelen állományban lévő betegeinknek. Az érintetteket értesítjük, megjelenésük szükséges.

Dr. Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2021-10-27

DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE ( 2021.11.04.)

TISZTELT BETEGEINK!

A COVID FERTŐZÖTTEK SZÁMA ÚJRA MEREDEKEN EMELKEDIK, A JÁRVÁNYÜGYI HELYZET EGYRE ROMLIK !!!
VISELJÉK A MASZKOT ZÁRT TEREKBEN ÉS EMBEREK KÖZÖTT !!!
KERÜLJÉK A TÖMEGET, MOSSANAK KEZET GYAKRAN!

A COVID ELLENI VÉDŐOLTÁS A SÚLYOS BETEGSÉGTŐL MEGVÉD ! A VÉDŐOLTÁS ELÉRHETŐ , ÉLJENEK VELE !

Dr. Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2021-10-22

INFLUENZA OLTÁS 2021/2022. ( 2021.11.04.)

Tisztelt Betegeink!

Elérhető a térítésmentes INFLUENZA elleni VÉDŐOLTÁS. Az oltás KIZÁRÓLAG PANASZMENTES ÁLLAPOTBAN az ASSZISZTENSI IRODÁBAN vehető fel. OLTÁSI KÖNYVEIKET HOZZÁK MAGUKKAL!
Lehetőleg az ERODIUM rendszert használják időpont foglalásra, a TELEFONT NE TERHELJÜK MÉG EZZEL IS .

VISELJÉK A MASZKOT ZÁRT TEREKBEN ÉS EMBEREK KÖZÖTT !!! ( ATTÓL, HOGY NEM MINDENHOL KÖTELEZŐ, A JÓZAN ÉSZ EZT DIKTÁLJA. )

Dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Bakró-Nagy Attiláné
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2021-08-01

COVID -19 ÚJRA ( 2021.10.22.)

Tisztelt Betegeink!

Újra lényegesen emelkedik a covid fertőzöttek száma. A MÉG NEM BEOLTOTTAK gondolkodjanak el a védőoltás felvételén.
A Praxisunk részéről mi felnőtt embereknek tekintjük Önöket, és bízunk benne, hogy el tudják dönteni, akarnak-e egy védőoltást, amely súlyos betegséget segít elkerülni...

A "3.oltásokról"

A Rendelőben azok jelezhetik oltási igényüket, akik a Rendelőben kapták az első két oltásukat és a MEGKAPOTT 2.oltásuktól ELTELT már legalább 4 HÓNAP .
OLTÓPONTOKRA IS FOGLALHATNAK maguknak időpontot önállóan az interneten! Aki az első két oltását az oltóponton kapta, a harmadikért is ott jelentkezzen!

VISELJÉK A MASZKOT!

Bízom felelősségteljes döntésükben!

Dr.Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2020-10-18

KORONA VÍRUS TANÁCSOK/ DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

A megbetegedés kockázatának csökkentése érdekében amit Ön tehet és tegyen:

OLTASSA BE MAGÁT,de addig is amíg erre sor kerülhet:

--NE MENJEN , ahova nem muszáj,
--HASZNÁLJON MASZKOT közösségi zárt terekben és/vagy más emberekkel való találkozáskor!
--TARTSON TÁVOLSÁGOT más emberektől ( 1.5-2m)
--KERÜLJE A TÖMEGET,zárt tereket,ÉRINTKEZÉST MÁS EMBEREKKEL
--NE FOGDOSSA a mások által is megérintett felületeket
--KERÜLJE A KÉZFOGÁST,PUSZIT,ÖLELÉST mint üdvözlést
--NE NYÚLKÁLJON az arcához,szájához,orrához,szeméhez
--GYAKRAN és ALAPOSAN MOSSON KEZET SZAPPANNAL, használjon alkoholos kézfertőtlenítőt
--SZELLŐZTESSEN rendszeresen otthonában
--KÖHÖGÉSKOR,TÜSSZENTÉSKOR HASZNÁLJON PAPÍRZSEBKENDŐT( ha nincs papírzsebkendője,akkor a KÖNYÖKHAJLATÁBA köhögjön, tüsszentsen!)


A SAJÁT EGÉSZSÉGÉÉRT MINDENKI FELELŐS, MOST AZONBAN FOKOZOTTAN MÁSOKÉÉRT IS!

Dr. Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2021-07-21

Tisztelt Betegeink! Dr.Farmasi Róbert hirdetménye( 2021.07.21.)

A szabadságolás idején foglalt időpontjaik pusztán TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK,AZOK TARTÁSÁT EBBEN AZ IDŐSZAKBAN NEM TUDJUK GARANTÁLNI!
Megértésüket köszöni:

Kalmár-Nagy Brigitta
Dr.Szemerédi László

Dr. Farmasi Róbert - 2020-11-01

TÁPPÉNZES FELÜLVIZSGÁLAT 2020.NOVEMBER/DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE2020.11.09-ÉN (HÉTFŐ )13.00 ÓRÁTÓL TÁPPÉNZES FELÜLVIZSGÁLAT ZAJLIK.( 30 NAPNÁL RÉGEBB ÓTA KERESŐKÉPTELEN ÁLLOMÁNYBAN LÉVŐKNEK)

dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika