Hirdetmények

Dr. Farmasi Róbert - 2020-05-27

MAMMOGRÁFIÁS SZŰRŐBUSZ ( EMLŐ SZŰRŐVIZSGÁLAT ) KISKUNFÉLEGYHÁZÁN

Tisztelt Betegeink!

2020.06.02-06.10. között a Városi Kórház udvarán (Kkfháza, Fadrusz J.u.4.) állomásozó szűrőbuszban lehetőség nyílik az EMLŐ SZŰRŐVIZSGÁLATÁRA. A vizsgálathoz BEUTALÓ SZÜKSÉGES, valamint ELŐZETESEN IDŐPONTOT KELL FOGLALNI a következő telefonszámon: 06 30/ 257-28-36.

JAVASOLJUK, HOGY MINÉL TÖBBEN ÉLJENEK A LEHETŐSÉGGEL!

Dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2020-05-17

ÚJ- A FÉLEGYHÁZI KÓRHÁZI VÉRVÉTELI HELY TÁJÉKOZTATÁSA/ DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

Tisztelt Betegeink!

A Félegyházi Városi Kórház Vérvételi Helyének ( "Labor") tájékoztatása szerint a KÓRHÁZI VÉRVÉTELRE IDŐPONT ELŐJEGYZÉS SZÜKSÉGES. A 06/76 801 666-os TELEFONSZÁMON KELL IDŐPONTOT KÉRNIÜK, erre naponta 11.00-13.00 KÖZÖTT van lehetőség. Reggel 7 és 8 óra között a kismamáknak illetve a két szúrásos vizsgálatokra történik a mintavétel,8 és 9 óra között a többi vérvétel. ( A kórházi vérvétel térítésmentes )

Dr. Farmasi Róbert - 2020-05-01

ÚJ-A RENDELÉS RENDJE 2020.05.04-TŐL //DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

Tisztelt Betegeink!

Kolléganőim: Brigi,Rozika és a magam nevében szeretném megköszönni az Önök által legtöbbször tanúsított türelmes és felelősségteljes, fegyelmezett hozzáállást, amit a veszélyhelyzet elmúlt pár hetében tapasztaltunk. Megelégedéssel nyugtáztuk, hogy mennyire sokan használták,használják a Praxisunkban rendelkezésre álló modern ügyintézési lehetőségeket (lelet küldés-egyeztetés az ERODIUMBAN, vélemény kérés, e-recept,email csatolmányok...) Köszönjük, így tovább!

2020.05.04-től az ALÁBBI MÓDON FOLYIK A RENDELÉS:

--LÉGÚTI BETEG a járványügyi veszélyhelyzet teljes feloldásáig a RENDELŐBE NEM JÖHET( őket TELEFONon kell kikérdeznünk és döntünk a további teendőkről!)

--MINDIG IDŐPONTOT KELL KÉRNI A RENDELÉSRE( a jövőben is! lsd.még Időpontfoglalás c.hirdetményt is)

--RENDELŐBE ELJÖNNI (orvoshoz,asszisztenshez) IDŐPONTRA LEHET,AMELYET MOST MÉG VELÜNK VALÓ "TÁV EGYEZTETÉS" ELŐZ MEG(a veszélyhelyzet idején mi adunk csak, később a veszélyhelyzet elmúltával újra engedjük az önálló időpont foglalást az Erodiumban vagy telefonon keresztül is,de MINDIG IDŐPONTRA KELL MAJD JÖNNI EZUTÁN MINDENKINEK)

--AKI az új szabályozás ellenére MÉGIS ELŐZETES IDŐPONT FOGLALÁS NÉLKÜL ÉRKEZIK A RENDELÉSRE, ÉS ÁLLAPOTA NEM IGÉNYEL HALASZTHATATLAN ELLÁTÁST,annak időpontot adunk és akkor fogadjuk. HALASZTHATATLAN ESETBEN AZ ELLÁTÁS TERMÉSZETESEN MEGTÖRTÉNIK .( ORVOSI szempontú halaszthatatlanságról, van szó,és NEM "KÉNYELMIRŐL"!) Kérjük ezzel ne éljenek vissza!

--a TÁV EGYEZTETÉS ELSŐDLEGES MÓDJA továbbra is a TELEFON (igen:sokszor foglalt, mert Önöknek igyekszünk segíteni rajta keresztül,próbálják később a hívást),kommunikációra még rendelkezésükre áll az Erodium-rendszer E-RENDELÉS modulja( Erodium-kártyával), E-MAIL,

--az IDŐPONTOT BE KELL TARTANI ,de elegendő pár perccel hamarabb érkezni,viszont késés esetén az időpont törlődik, újat kell kérniük,

--rendszeresen szedett ill. vényköteles gyógyszereik felíratása- a mostanra már jól kialakult és bevált gyakorlatnak megfelelően- TOVÁBBRA IS telefonon, ERODIUM-ban E-Rendelés keretében( Erodium-kártyával),vagy e-mailben lehetséges, HA ÁLLAPOTUK VÁLTOZATLAN és NINCS ORVOSI VIZSGÁLATOT IGÉNYLŐ PANASZUK (lsd.még Gyógyszeríratás c.hirdetményt is)

--táppénzes papírok kiadása,szociális ügyekhez szükséges dokumentumok, egyéb igazolások kiadása( 5 munkanapon belül) nem személyesen fog történni, hanem asszisztenshez foglalt időponttal személyesen vagy email-ben, vagy az Egészségközpont portáján keresztül felvehetőek naponta 17.00-ig ,

--az Egészségház épületében viseljenek maszkot, egymástól tartsanak legalább
2 méter távolságot,használják a kihelyezett kézfertőtlenítőt!

2020. május 4-től "újraindul" a járóbeteg szakellátás és bizonyos diagnosztikai beavatkozások is, egyelőre MINDENHOVÁ ELŐZETES TELEFONOS KONZULTÁCIÓ ÉS IDŐPONT KÉRÉS szükséges(azokra a szakrendelésekre is,amelyek nem beutaló kötelesek)!( pontos, naprakész információval a szakrendelések tudnak szolgálni,
https://felegyhazikozlony.eu/hirek/20328/tudnivalok-az-egeszsegugyi-szakellatasokrol

(Fenti szabályozást a fenntartható ellátásért vezetjük be, mivel már szinte tarthatatlanná vált az, hogy egy rendelésen a beteglétszám néha elérte a napi 70-80 főt és ezek jelentős része szükségtelen megjelenés volt. Tartósan ekkora napi betegforgalom mellett a minőségi munkavégzés ellehetetlenül, ezt szeretnénk praxisunkban az Önök együttműködésével mindannyiunk érdekében elkerülni.)

KÖSZÖNJÜK FENTIEK MEGÉRTÉSÉT,TUDOMÁSUL VÉTELÉT, BETARTÁSÁT!

DR.FARMASI RÓBERT
KALMÁR-NAGY BRIGITTA
FODOR ÁKOSNÉ ROZIKA

Dr. Farmasi Róbert - 2019-12-13

GYÓGYSZER ÍRATÁS

Tisztelt Betegeink!

Vényköteles gyógyszer felírásakor már NEM KÖTELEZŐ PAPÍRRA NYOMTATOTT VÉNYT -RECEPTET- KIADNI, néhány kivételtől eltekintve(2020.01.01.óta). A vényeket az EESZT-be ("FELHŐBE") továbbítjuk elektronikusan( a rendelés végéig,nem pedig azonnal) AHONNAN A GYÓGYSZERTÁRAKBAN( bármelyikben) TUDJÁK KIVÁLTANI TAJ-KÁRTYÁJUK ÉS SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYUK BEMUTATÁSÁVAL.

HA ÁLLAPOTUK VÁLTOZATLAN és NINCS ORVOSI VIZSGÁLATOT IGÉNYLŐ PANASZUK, a következő lehetőségek állnak rendelkezésükre szokásosan szedett gyógyszereik felíratására:

--ÉLJENEK az ERODIUM rendszer E-RENDELÉS funkciójával,és akinek van, az HASZNÁLJA ERODIUM KÁRTYÁJÁT A WWW.ERODIUM.HU honlapon ( ez a mód a legkényelmesebb, az internet "éjjel-nappal nyitva tart") vagy

--TELEFONÁLHATNAK a RENDELÉSEK ELSŐ 2 ÓRÁJÁBAN :8.00-10.00, ill. 13.00-15.00 között.
MÁS IDŐSZAKBAN ILYEN CÉLBÓL NE TELEFONÁLJANAK a rendelőbe, mert az állandó telefonálás ellehetetleníti a rendelést.

Tehát: önök jelzik nekünk, mi kell ( telefonon vagy az Erodiumban vagy emailen), mi felírjuk a "Felhőbe", önök kiváltják a gyógyszertárban TAJ-kártyával és személyi igazolvánnyal)

Dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2019-06-28

KÖZPONTI ORVOSI ÜGYELET Kiskunfélegyháza
DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

Tisztelt Betegeink!

A Központi Háziorvosi Ügyelet CÍME: 6100 Kiskunfélegyháza, Korond u.5. ( bejárat a Korond u. felől az udvari parkoló felé, csengő az utcán,a, kapu mellett a falon,itt kell bejelentkezni,mivel a kapu a veszélyhelyzet idején zárva!)
Az Ügyelet TELEFONSZÁMA: 06 76 403 104. ( A régi Erodium kártyáinkon szereplő régi ügyeleti telefonszám nem él!)
Az ügyeleti ellátás NEM MEGHOSSZABBÍTOTT HÁZIORVOSI RENDELÉS, CSAK FELTÉTLENÜL INDOKOLT esetben vegyék igénybe(AMENNYIBEN PROBLÉMÁJUK NEM VÁRHAT a következő háziorvosi rendelésig, például NEM OK AZ ÜGYELET IGÉNYBEVÉTELÉRE: a "megfázás",hasmenés,hőemelkedés,nem magas láz,ezek patikai szerekkel kezelhetők a következő háziorvosi rendelésig, az ügyeleten NEM ÍRJUK/ÍRJÁK FEL AZ "ELFOGYOTT GYÓGYSZEREKET",mindenki számoljon ezzel)!
LÁZAS és/vagy LÉGÚTI BETEGSÉGGEL NE MENJENEK AZ ÜGYELETRE , hanem HÍVJÁK a 76/403-104-es TELEFONSZÁMOT ELŐSZÖR! Ha valaki beviszi az Ügyeletre a koronavírust, az Ügyelet működése leáll, veszélyeztetve a lakosság további ellátását!!!

Dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2018-02-12

IDŐPONT FOGLALÁS

A "JÁRVÁNYÜGYI VESZÉLYHELYZET" IDEJÉRE AZ ERODIUMON KERESZTÜLI ÖNÁLLÓ INTERNETES IDŐPONT FOGLALÁS LEHETŐSÉGE ÁTMENETILEG (!) FELFÜGGESZTVE

Tisztelt Betegeink!

A RENDELÉSÜNKRE (orvoshoz, asszisztenshez,vérvételre ) IDŐPONTRA LEHET ELJÖNNI, AMELY IDŐPONTOT MOST TŐLÜNK KAPHATNAK, KÉSŐBB MAJD ISMÉT LEHETŐVÉ TESSZÜK AZ ÖNÁLLÓ IDŐPONT FOGLALÁST.

Az időpont foglalás lehetőségei:
-- az ERODIUM rendszerrel meglévő Erodium kártyájukkal az INTERNETEN (www.erodium.hu) vagy
--A VÁRÓTERMI BEJELENTKEZŐ TERMINÁLON( Erodium kártyájukkal azon is tudnak időpontot foglalni), vagy
--TELEFONÁLHATNAK nekünk időpontért a KIJELÖLT FOGLALÁSI IDŐBEN :rendelések első 2 órája). MÁS IDŐSZAKBAN ILYEN CÉLBÓL NE TELEFONÁLJANAK A RENDELŐBE, mert az állandó telefonálás ellehetetleníti a rendelést.

Kontroll vizsgálatokra beutalók íratása céljából ASSZISZTENSHEZ IS KELL FOGLALNI,így minimalizálható a váróban lévők száma , a fertőzés veszélye!

AKI az új szabályozás ellenére MÉGIS ELŐZETES IDŐPONT FOGLALÁS NÉLKÜL ÉRKEZIK A RENDELÉSRE, ÉS ÁLLAPOTA NEM IGÉNYEL HALASZTHATATLAN ELLÁTÁST,az időpontot kap tőlünk és akkor fogadjuk. HALASZTHATATLAN ESETBEN ( ORVOSI sürgősségről van szó,és NEM "kényelmiről"!) az ellátás természetesen megtörténik. Kérjük ezzel ne éljenek vissza!

HELYETTESÍTÉSI időszakban az Erodium rendszer NEM ENGEDI az előzetes időpont foglalást ORVOSI ellátásra és PREVENCIÓS rendelésre ( az időpontok bizonytalan tarthatósága miatt)Együttműködésüket köszöni:

Dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2020-05-27

EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI IRODA ( EFI ) KISKUNFÉLEGYHÁZA

Városunkban is működik EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI IRODA( EFI). Az iroda működésének fő célja a lakosok egészségi állapotának javítása különféle egészségfejlesztési, életmódváltó programok megvalósítása által ( mozgás programok, diéta-táplálkozás-fogyás, dohányzásról leszoktatás, alkohol problémák,mentális segítség nyújtás, felvilágosítás, gyászfeldolgozás stb). Sokféle szakképesítéssel rendelkező munkatárssal várják az Önök jelentkezését. Irodájuk az Egészségközpont 4. emeletén található ( Kiskunfélegyháza, Korond u.5.)
Telefon: 06 76/ 784 832
Programokkal kapcsolatos információ: www.efi.kiskunfelegyhaza.hu


Forduljanak hozzájuk bizalommal! (térítésmentes szolgáltatás)

Dr. Farmasi Róbert - 2020-03-15

INFORMÁCIÓK,HIRDETMÉNYEK HONLAPUNKON/ DR.FARMASI RÓBERT hirdetménye

WWW.DRFARMASIROBERT.HU

Dr. Farmasi Róbert - 2020-01-27

SZOLGÁLTATÁS
DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

AUTOMATA VÉRNYOMÁSMÉRŐ BÉRLÉSI LEHETŐSÉG
( akiknek nincs saját (nincs lehetősége vagy nem akar venni) vérnyomásmérőjük,de szükséges rendszeresen ellenőrizni vérnyomásukat,részletek a Rendelőben)

dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2019-03-18

SZENT-GYÖRGYI ALBERT ORVOSI DÍJ 2019.

Tisztelt Betegeim és támogatóim!

Szeretném megköszönni szavazataikat,amelyekkel segítettek a díjra jelölést követő szavazási időszakban! Támogatásuknak köszönhetően Bács-Kiskun, Csongrád és Békés megye 78 jelöltje közül a 10.helyen végezhettem.
Köszönöm megtisztelő bizalmukat!

Dr.Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2019-01-13

VEZETŐI ENGEDÉLY MEGHOSSZABBÍTÁS

Tisztelt Betegeink!

Kérjük Önöket, ha az Erodium rendszerben foglalnak időpontot vezetői engedély egészségügyi érvényességének meghosszabbításához szükséges orvosi vizsgálatra,akkor TÖLTSÉK KI az ezzel kapcsolatos KÉRDŐÍVEKET, így csökkenthetik a rendelői vizsgálat idejét!

Dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2018-05-23

SORSZÁMOS BEHÍVÁS/ DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

AKIT ZAVAR A NEVÉNEK BEMONDÁSA ELLÁTÁSRA BEHÍVÁSKOR,az a várótermi terminálon való bejelentkezéskor SORSZÁM SZERINT IS KÉRHETI BEHÍVÁSÁT. Ha ezt választja, JEGYEZZE MEG A SORSZÁMÁT, MERT EZ ALAPJÁN KERÜL BEHÍVÁSRA (nem a nevét fogja hallani, amikor beszólítjuk, hanem a sorszámát)!
Ha elfelejti sorszámát, újra bejelentkezve a terminálon, megtekintheti azt.

TEHÁT: HA SORSZÁM SZERINTI BEHÍVÁST KÉRT A TERMINÁLON, AKKOR JEGYEZZE MEG A SORSZÁMÁT!!!

dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2018-05-09

KÓRHÁZI BUSZJÁRAT KECSKEMÉTRE

HÉTFŐ,SZERDA,PÉNTEKi napokon ingyenes Kórházi Buszjárat közlekedik Kecskemétre a Megyei Kórházba ( a Megyei Kórház hátsó portája mögé érkezik, innen is indul vissza).
MEGÁLLÓHELYEK:
7.15 Csanyi Úti Szoc.Otthon
7.20 Hattyúház
7.25 Lakótelepi buszmegálló
7.35 Aranyhegyi Csárda buszmegálló
VISSZAFELÉ 15.00-kor INDUL a busz, a fenti megállóhelyeket érintve.

Az utazás ÉRVÉNYES BEUTALÓ felmutatásával INGYENES. Az arra rászoruló betegeket egy fő ingyenesen elkísérheti. A SOFŐR BETEGMOZGATÁST NEM VÉGEZ, mozgásukban korlátozott betegek utaztatása kísérővel szükséges!

Dr. Farmasi Róbert - 2018-01-14

SZERDAI NAPOKON AZ ORVOSI RENDELÉS 13:00-TÓL 16:00 ÓRÁIG TART!

SZERDÁNKÉNT 16:00 órától 17:00 óráig PREVENCIÓS ("tanácsadás") RENDELÉS zajlik KIZÁRÓLAG ELŐZETES IDŐPONT FOGLALÁS ALAPJÁN ÉS NINCS EGYÉB BETEGELLÁTÁS.

ERODIUM kártyával rendelkezők az internetes felületen foglalhatnak maguknak időpontot ,MINDEN ESETBEN BEÍRVA JÖVETELÜK CÉLJÁT. ( A "JÁRVÁNYÜGYI VESZÉLYHELYZET" FENNÁLLTA IDEJÉN AZ ÖNÁLLÓ INTERNETES IDŐPONT FOGLALÁS LEHETŐSÉGE FELFÜGGESZTVE)
Dr.Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2017-05-15

ORVOSLÁTOGATÓKAT BIZONYTALAN IDEIG NEM FOGADUNK!

Kérem az- esetlegesen- Erodium kártyával rendelkező orvoslátogatókat, hogy sem az internetes felüleleten, sem a terminálon NE FOGLALJANAK időpontot maguknak látogatás céljából. Orvoslátogatók fogadása előzetes telefonos időpont egyeztetés alapján történik KEDDI és CSÜTÖRTÖKI napokon .(tel:06 30 9423137 )

Dr.Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2017-01-28

VÉRVÉTEL A RENDELŐBEN / DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE


Tisztelt Betegeink!

VÉRVÉTEL KEDDENként és CSÜTÖRTÖKÖNként REGGEL 7.30-8.00 között ELŐZETES IDŐPONT FOGLALÁST KÖVETŐEN!

A HÁZIORVOSI RENDELŐBEN történő vérvétel kényelmi jellegű szolgáltatás ,TÉRÍTÉSI DÍJ ELLENÉBEN vehető igénybe.
IDŐPONT FOGLALÁS ERODIUM KÁRTYÁVAL A WWW.ERODIUM.HU OLDALON VAGY TELEFONON.

( A Kórházban - Kkfháza,Fadrusz J.u.4.- történő vérvétel térítésmentes, munkanapokon 7.00-9.00 óra között vehető igénybe,előzetes időpontfoglalás szükséges: 06 76 /801 666-os telefonszámo 11 és 13 óra között)

dr. Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta

Dr. Farmasi Róbert - 2016-05-26

PRAXISBA BEJELENTKEZÉS---UTCAJEGYZÉK ("Honnan fogadunk beteget?")

DR.FARMASI RÓBERT-hez (7.számú FELNŐTT háziorvosi körzet) Kiskunfélegyháza alábbi területei tartoznak a területi ellátási kötelezettségi elv alapján ( TERÜLETEN KÍVÜLI BETEGET MÁR NEM FOGADUNK, ILLETVE HIVATALOSAN NEM EZEN CÍMEKRE BEJELENTKEZETT LAKOSOK praxisba felvétele más háziorvostól átjelentkezési szándék esetén INDOKLÁS NÉLKÜL ELUTASÍTHATÓ. A praxis BETÖLTÖTT 18 ÉVES KORTÓL fogad új beteget a lenti lakcímekről, KIZÁRÓLAG ELŐZETES IDŐPONT EGYEZTETÉST KÖVETŐEN.GYERMEKORVOSTÓL VALÓ ÁTJELENTKEZÉST NE HALASSZÁK AZ UTOLSÓ UTÁNI PILLANTRA,amikor már a gyermekorvos kollégák már nem láthatják el!):

Arany János u.páros oldal 58-ig,páratlan o.59-ig
Báthory u.
Béke u.
Blandina nővér u.
Csólyosi u.
Haubner Károly u.
Dr.Holló L.u páros oldal 30-ig, páratlan o.27-ig
Jókai u.
Kalmár József u.
Karinthy Frigyes u.
Kert u.
Klapka u.
Molnár Béla u.
Nyomás II.
Oskola u.
Pázmány u.
Petőfi u. páros oldal 20-ig,páratlan o. 59-ig
Petőfi tér
Szegedi út páros oldal 56-tól, páratlan o. 61-től
Tulipán u.
Városkert
TANYÁK: I.ker 174-362.
III.ker 174-231.

Dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Korábbi hirdetmények

Dr. Farmasi Róbert - 2020-05-25

ÚJ-ÁRAMSZÜNET

Tisztelt Betegeink!

Az Egészségház Üzemeltetésétől kapott tájékoztatás szerint a Rendelőben 2020.05.25-én -hétfőn- áramszünet lesz. Az áramellátást aggregátorral tervezik megoldani, ennek ellenére lehetnek teljes áramszünettel járó időszakok. A liftek nem fognak működni, a számítógépeink működésében is kiesések várhatóak ilyen időszakokban.
A kényelmetlenségért elnézésüket kérjük az Egészségház nevében is.

Dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné

Dr. Farmasi Róbert - 2020-03-17

DR. FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

Tisztelt Betegeink!

KÉREM ÖNÖKET LEGYENEK FEGYELMEZETTEK ÉS MARADJANAK OTTHON!!
NE MOZDULJANAK KI,CSAK RENDKÍVŰL INDOKOLT ESETBEN!

A VELÜNK VALÓ KAPCSOLATFELVÉTEL MÓDJA TELEFON, ERODIUM, E-RENDELÉS

( ÉS EZT MONDJÁK EL MINDENKINEK!)

Dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2019-11-21

FIGYELEM!

TISZTELT BETEGEINK!

A rendelői SZÁMÍTÓGÉPES RENDSZER FEJLESZTÉSE miatt 2019.11.21-én( csütörtök) ÉS 2019.11.26-án( kedd) a RENDELÉS 9.45-IG TART!
NOVEMBER 22-ÉN,25-ÉN és 26-ÁN CSAK FELTÉTLENÜL SZÜKSÉGES ESETBEN keressék fel a rendelőt, mert adminisztrációs nehézségek várhatóak.
Megértésüket és együttműködésüket köszöni:

dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2019-10-18

ÚJ-RÖVIDÍTETT RENDELÉS!-DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

TISZTELT BETEGEINK!

SZÁMÍTÓGÉPES KARBANTARTÁS MIATT 2019.10.22-ÉN ( KEDD) A RENDELÉS 11.15-IG TART!

DR.FARMASI RÓBERT
KALMÁR-NAGY BRIGITTA
FODOR ÁKOSNÉ ROZIKA

Dr. Farmasi Róbert - 2019-10-06

ÚJ- SZABADSÁG,TOVÁBBKÉPZÉS

2019.10.07-10.11.között asszisztensi szabadság és kötelező orvosi továbbképzés miatti távollét okán a várakozási idő a szokottnál várhatóan lényegesen hosszabb lesz, emiatt kérjük türelmüket.( Az Erodium rendszer időpontfoglalást nem fogad, telefonon sem adunk időpontot erre az időszakra, azok bizonytalan tarthatósága miatt.)

Dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta

Dr. Farmasi Róbert - 2019-10-06

EMLŐ SZŰRŐVIZSGÁLAT

Mindazok a 45-65 éves hölgyek MEGHÍVÓ LEVELET kapnak, akik 2 ÉVEN BELÜL emlőszűrő vizsgálaton NEM VETTEK részt, vagy az első megszólítás alkalmával TÁVOL MARADTAK. A MEGHÍVÓLEVÉL FELMUTATÁSÁVAL a vizsgálat INGYENES, HÁZIORVOSI BEUTALÓRA NINCS SZÜKSÉG!
A meghívók 2019.10.21-11.06. közötti időszakra szólnak majd.
A vizsgálat HELYE: Kiskunfélegyházi Kórház udvara, MaMMa Zrt. szűrőbusza.
A szűrővizsgálat ütemezésével kapcsolatosan időpontot a
06 30 257 28 36-os telefonszámon lehet egyeztetni.
NE FELEDJÉK: AZ IDŐBEN FELFEDEZETT EMLŐDAGANAT JÓ ESÉLLYEL GYÓGYÍTHATÓ!
ÉLJENEK A LEHETŐSÉGGEL!

Dr. Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika
( A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának Felhívása alapján)

Dr. Farmasi Róbert - 2019-09-20

RÖVIDÍTETT RENDELÉS!/ DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

2019.09.26-án(csütörtök, délelött) dr.Farmasi Róbert rendelése továbbképzés miatt 10.40-ig tart!

dr.Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2019-06-29

ÚJ-NYÁRI SZABADSÁGOLÁSI/ HELYETTESÍTÉSI IDŐSZAK 2019./ DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

Tisztelt Betegeink !

A nyári helyettesítési időszakban (07.01-08.24-ig) az ERODIUM rendszer NEM FOGAD előzetes időpont foglalást ORVOSI ELLÁTÁSRA és PREVENCIÓS RENDELÉSRE. Telefonon sem adunk időpontot ! ( Helyettes orvos rendel/ dr.Farmasi R. vagy dr.Szemerédi L./, az orvosi ellátás érkezési sorrend alapján történik, a várakozási idő a szokásosnál lényegesen hosszabb.)
Kérjük Önöket, hogy CSAK INDOKOLT ESETBEN keressék fel a rendelést ebben az időszakban!

Köszönettel:
dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2019-04-27

ÚJ- SZABADSÁGOLÁS

Tisztelt Betegeink!

dr.Farmasi Róbert 2019.04.30-05.03.közötti SZABADSÁGA miatt az Erodium rendszer előzetes időpontfoglalást nem fogad. Kérjük a rendelést csak indokolt esetben keressék fel ebben az időben. Helyettes háziorvos: dr.Szemerédi László, saját rendelési idejében.

dr.Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2019-04-15

Tisztelt Betegeink!

2019.04.15-04.18.között az Erodium rendszer nem fogad előzetes időpont foglalásokat helyettesítés miatt. (Ilyenkor nem tudjuk garantálni az időpontok tarthatóságát)

Megértésüket köszönjük!

Dr.Farmasi Róbert
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2019-02-16

Kalmár-Nagy Brigitta és Fodor Ákosné Rozika közleménye

Tisztelt Betegeink!

Örömmel tudatjuk Önökkel,hogy háziorvosukat:dr.Farmasi Róbertet munkája elismeréseként jelölték a 2019-es Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjra.
A Díjra jelölt orvosok közül a győztes az lesz, aki az Önök interneten leadott szavazataiból a legtöbbet kapja.
Kérjük kedves Betegeinket, hogy az elismerésüket kifejező szavazataikkal segítsék háziorvosukat, ezzel is megköszönve az Önök egészségéért végzett lelkiismeretes, odaadó, magas színvonalú munkáját!
Szavazni 2019.02.16-03.16 között lehet a WWW.SZENTGYORGYIALBERTORVOSIDIJ.HU oldalon.
Közreműködésüket köszönjük!

Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2019-01-18

A rendelői fő számítógép MEGHIBÁSODÁSA miatti megnövekedett várakozási idő miatt elnézésüket,megértésüket kérjük. Akinek nem feltétlenül szükséges,ne várjon.

Dr.Farmasi R.
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2018-10-01

Tisztelt Betegeink!

A 2018.10.05-I PÊNTEKI HÁZIORVOSI RENDELÉS TOVÁBBKÉPZÉS MIATT CSAK 15 ÓRÁIG TART!

Dr.Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2018-09-16

BETEGSÉG MIATT DR.FARMASI RÓBERT RENDELÉSE
KEDDEN ( 09.18-án) 10 ÓRÁIG TART.

Megértésüket köszönöm:

Dr.Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2018-09-04

Tisztelt Betegeink!

A mai (09.04-kedd) napon dr.Farmasi Róbert háziorvosi rendelése 10.50-ig tart.

Dr. Farmasi Róbert - 2020-03-15

KORONA VÍRUS TANÁCSOK,TÁJÉKOZTATÓ

Az új koronavírus-járvány terjedésének csökkentése érdekében amit Ön tehet:

-LÁZAS LÉGÚTI FERTŐZÉSSEL NEM JÖHET A RENDELŐBE (telefonáljon a Rendelő telefonszámán rendelési időben)! TELEFONON KELL KIKÉRDEZNÜNK)

-HA Ön azt GONDOLJA A TÜNETEI ALAPJÁN( 38C feletti láz,köhögés,légszomj,koronavírusos emberrel találkozott, vagy külföldről hazatért)ÖN KORONA VÍRUS FERTŐZÖTT NE JÖJJÖN A RENDELŐBE,HANEM A RENDELŐ TELEFONSZÁMÁN TELEFONÁLJON nekünk.(az ÜGYELETRE SE MENJEN, hanem telefonáljon: 76/403 104)

--NE MENJEN SEHOVA, ahova nem létszükséglet,
--KERÜLJE AZ UTAZÁST
--KERÜLJE A TÖMEGET,zárt tereket,ÉRINTKEZÉST MÁS EMBEREKKEL, FŐKÉNT BETEGEKKEL( különösen, ha külföldről érkezett haza!)
--NE FOGDOSSA a mások által is megérintett felületeket
--KERÜLJE A KÉZFOGÁST,PUSZIT,ÖLELÉST mint üdvözlést
--NE NYÚLKÁLJON az arcához,szájához,orrához,szeméhez
--rendszeresen és ALAPOSAN MOSSON KEZET SZAPPANNAL, használjon alkoholos kézfertőtlenítőt
--SZELLŐZTESSEN rendszeresen
--KÖHÖGÉSKOR,TÜSSZENTÉSKOR HASZNÁLJON PAPÍRZSEBKENDŐT( ha nincs papírzsebkendője,akkor a KÖNYÖKHAJLATÁBA köhögjön, tüsszentsen!)
--HASZNÁLJON MASZKOT zárt térben és/vagy más emberekkel való találkozáskor!

ADMINISZTRATÍV KÖNNYÍTÉSEK:
--2020.03.13-tól TOVÁBB EGYSZERŰSÖDIK A HOZZÁTARTOZÓK e-receptjeinek kiválthatósága:MEGHATALMAZÁS NÉLKÜL IS KIADJA A GYÓGYSZERTÁR A MÁSNAK FELÍRT GYÓGYSZERT, HA A GYÓGYSZERT KIVÁLTÓ SZEMÉLY KÖZLI A BETEG TAJ-SZÁMÁT ÉS SAJÁT SZEMÉLYAZONOSÍTÓ ADATAIT IS IGAZOLJA.

--a lejáró szakorvosi javaslatok meghosszabbodnak a veszélyhelyzet felfüggesztése utánig( NEM KELL BEHOZNI),

--keresőképtelen,táppénzes betegeknek NEM KELL 2 hetente a rendelőbe eljönniük ellenőrzésre (állapotukról telefonon jeleznek),

-Az Erodium rendszeren keresztül rendeljék szokásosan szedett gyógyszereik e-receptjeit (lsd.Gyógyszer íratás c. hirdetményt is)

-Leleteiket az Erodium rendszeren keresztül elküldhetik nekünk értékelésre( E-rendelés)
(Mindezek a találkozások számának minimalizálását szolgálják : ha mi is megbetegszünk vagy karanténba kerülünk, nem lesz saját háziorvosuk,nővérkéjük.)A SAJÁT EGÉSZSÉGÉÉRT MINDENKI FELELŐS, MOST AZONBAN MÁSOKÉÉRT IS!

Dr. Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2020-01-27

TELEFONOS GYÓGYSZERÍRATÁS,IDŐPONTKÉRÉS SZABÁLYOZÁSA/ DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

Tisztelt Betegeink!

SZOKÁSOSAN SZEDETT GYÓGYSZEREIK TELEFONOS FELÍRATÁSÁRA (HA ÁLLAPOTUK VÁLTOZATLAN és NINCS ORVOSI VIZSGÁLATOT IGÉNYLŐ PANASZUK) valamint RENDELÉSRE TELEFONON TÖRTÉNŐ IDŐPONT FOGLALÁSRA A RENDELÉSI IDŐ ELSŐ 2 ÓRÁJÁT BIZTOSÍTJUK( 8.00-10.00, ill. 13.00-15.00). MÁS IDŐSZAKBAN ILYEN CÉLBÓL NE TELEFONÁLJANAK A RENDELŐBE, mert az állandó telefonálás ellehetetleníti a rendelést. HASZNÁLJÁK KI AZ ERODIUM KÁRTYÁJUK nyújtotta lehetőségeket, aki pedig mégis telefonon szeretne gyógyszert rendelni vagy időpontot foglalni, AZ VEGYE FIGYELEMBE A FENTI SZABÁLYOZÁST!

Együttműködésüket köszöni:
Dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2019-11-26

Tisztelt Betegeink! / dr. FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE

A MAI NAPON /2019.11.26.KEDD/ A RENDELŐI SZÁMÍTÓGÉPES RENDSZER FEJLESZTÉSE MIATT A RENDELÉS 9.45-IG TART!

Dr. Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2019-11-04

FÉRFIAKNAK...ÉS PÁRJAIKNAK / DR.FARMASI RÓBERT HIRDETMÉNYE


WWW.MENTSMANUST.HU

Dr. Farmasi Róbert - 2019-10-21

INFLUENZA 2019/2020

TISZTELT BETEGEINK!

A 2019/2020-AS INFLUENZA SZEZONRA A TÉRÍTÉSMENTES VAKCINA ELÉRHETÖ.
A TÉRÍTÉSMENTES OLTÁSRA JOGOSULTAK KÖRE VÁLTOZATLAN.


A JAVASOLT VÉDŐOLTÁS FELVÉTELÉT TERVEZŐK AZ ERODIUM RENDSZERBEN ( AKI RENDELKEZIK KÁRTYÁVAL) AZ ASSZISZTENSI ELLÁTÁSRA FOGLALJANAK IDŐPONTOT, ILLETVE A TERMINÁLON AZ ASSZISZTENSI ELLÁTÁSRA JELENTKEZZENEK BE!

OLTÁSI KÖNYVEIKET HOZZÁK MAGUKKAL!

Dr. Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2019-02-28

VASTAGBÉLSZŰRÉS- KORONA VÍRUS OKOZTA VESZÉLYHELYZET IDEJÉRE A PROGRAM FELFÜGGESZTVE!

Tisztelt Betegeink!
Zajlik a behívásos rendszerű vastagbélszűrési program ( 50-70 év közöttiek részére). Aki kap-kapott meghívólevelet a szűrésre, az az ASSZISZTENSI ellátásra foglaljon időpontot, rendelőbe érkezésekor a terminálon ASSZISZTENSI ellátásra jelentkezzen be, hogy átadhassuk részére a személyre szóló szűrési csomagot és tájékoztathassuk a szűrés menetéről. MEGHÍVÓLEVELÜKET HOZZÁK MAGUKKAL! Akiknek 2 éven belül volt vastagbéltükrözésük és kaptak meghívólevelet, azok is jöjjenek el, hogy megbeszélhessük a teendőket.
TANÁCSOLJUK,HOGY MINDENKI VEGYE IGÉNYBE A SZŰRÉST EGÉSZSÉGÉNEK MEGŐRZÉSE ÉRDEKÉBEN! NE FELEDJÉK: AZ IDŐBEN FELFEDEZETT DAGANAT NAGY ESÉLLYEL GYÓGYÍTHATÓ!

Dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika

Dr. Farmasi Róbert - 2018-05-09

BUSZJÁRAT A MEGYEI KÓRHÁZBA KECSKEMÉTRE

Tisztelt Betegeink!

HÉTFŐ, SZERDA, PÉNTEKI napokon ingyenes "KÓRHÁZI BUSZJÁRAT" közlekedik a Megyei Kórházba Kecskemétre.

részletek honlapunkon a hirdetmények között : WWW.DRFARMASIROBERT.HU

Dr. Farmasi Róbert - 2018-01-14

PREVENCIÓS ("tanácsadás") RENDELÉS - AZ EÜ-I VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ÁTMENETILEG SZÜNETEL

Tisztelt Betegeink!
Az egészséggel kapcsolatos ISMERETEK TERJESZTÉSE céljából PREVENCIÓS RENDELÉST vezettünk be a praxisba tartozók részére: SZERDAi napokon 16.00-tól 17.00-ig.
KIZÁRÓLAG ELŐZETES IDŐPONT FOGLALÁS alapján! ( ERODIUM kártyával rendelkezők a www.erodium.hu felületén foglalhatnak maguknak időpontot).

EZEKEN a tanácsadás-szerű találkozókon NEM ORVOSI VIZSGÁLAT ÉS ELLÁTÁS TÖRTÉNIK, hanem szeretnénk az Önök ismereteit gyarapítani egészségükkel kapcsolatosan: pl. életmódváltás, diéta, szűrővizsgálatok,oltások stb. Emiatt a

SZERDA DÉLUTÁNI HÁZIORVOSI RENDELÉS

13:00 ÓRÁTÓL 16:00 ÓRÁIG TART!

dr.Farmasi Róbert

Dr. Farmasi Róbert - 2017-11-29

PREVENCIÓS ("tanácsadás") RENDELÉS

Tisztelt Betegeink!

A szerdai PREVENCIÓS rendelésre CSAK AZ JELENTKEZZEN BE A TERMINÁLON, akinek MÁR VAN ELŐRE FOGLALT IDŐPONTJA ( MÁS NE, MERT az orvosi RENDELÉSNEK 16.00-kor VÉGE ÉS NINCS TOVÁBB BETEGELLÁTÁS)!
Ha prevenciós rendelésre (szerdánként 16.00-17.00 között) jönne, minden esetben JELEZZE A FOGLALÁSKOR, HOGY MILYEN OKBÓL JÖN!

SZABADSÁGOLÁSI,HELYETTESÍTÉSI IDŐSZAKBAN NINCS PREVENCIÓS RENDELÉS!

Dr.Farmasi Róbert
Kalmár-Nagy Brigitta
Fodor Ákosné Rozika